2777
2789
عنوان

یکم شعورم خوب چیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 127 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا عروسی یه طرف 

امروز دم حرم دسته عزاداری بود ،بدون هیچ ماسکی

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.
والا بخدا وضعیت شهرمون افتضاحه ی پیج ارایشگاه دارم  بخدا روزی ۶ تا عروس داره تو شهرمون

منممممم

هی عروس درست میکنند

کلی مشتری 

تازه میگن برای عی  دیگ وقت نداریم

حالا من موهام دیگ کامل مشکی شده..بازم عید نمیخوام برم

♥️♥️

همینکارو  میکنن که روز به روز وضعمون بدتر میشه.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

من که هر روزِ خدا تو اوج کرونا هم سرکارم رو باید میرفتم ! 

خدا نگهدارِ همه‌ باشه ... 

به الف به الف ، الف الله / الف اَلَّه يا هو / هُوَ حَى هُوَ حق هُوَ مولا / هُوَ مولانا هو / يا من لَيسَ اِلّا هو / اَللّهو اَللّهو ...
شهر ما تالارها رو باز کردن هرشب عروسیه

همه شهر ها لعد انتظار دارن ویروس از بین بره

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

وضع منم همینه 😕😕

چند وقت پیش تو ی تاپیک مال کنسرت بود گفتم هر کی بره خره😁

ب اونایی ک خواستن برن بدجور برخورد

ینی چی بعضیاتون اخر جمله هاتون ی شکلک خاص میذارین؟؟؟مثلا میخواین بگین خیلی شاخین؟  نکنین این کارو

خانواده شوهر من که یکسره عروسی و تولد و ختمشون به راهه با اینکه چند نفرو در اثر کرونا از دست دادن دل نمیکنن از این کارا 

خدارو شکر من با یه کلمه گفتم نمیام و الان زنده ام

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐