2777
2789
سلام
پسرم 14 ماهشه و الان نزدیکه پنج ماه داره میشه که سرفه هایه ناجور میکنه طوری که نیم ساعت تا چهلو پنج دقیقه مداوم ادامه داره و بعد از شدته سرفه بالا میاره تاالان هفت هشت تا دکتر بردمش هر کی یه چیزی میگه دیگه این آخری دکتری که بردمش گفت آلرژی داره به یه چیزی حالا اسمه یه دکتره خوبوبهم داده که پسرمو ببرم پیشش اما نه 118 داره شمارشو نه تو نت میتونم گیرش بیارم اسمش دکتر فرید حسینی هست کسی میشناستش یا شماره ای ازش داره که کمکم کنه به خدا خسته شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من شنیدم بعضى بچه ها چیزى تو گلوشون گیر میکنه میبرن پیش تل گیر! که ازته گلو درمیاره بصورت سنتى
خیلیا تو سایت میگفتن شاید پسرشما اینطورى باشه
*وبلاگی دارم پرااز اجناس نو کارکرده اکثرا مارک.دست خالی برنمیگردین*http://shikbebar.blogfa.com/
سلام
منم پسرم تا یکسال شد دائم سرما می خورد وسرفه های ناجور و گرفتگی گلو و خس خس سینه طوریکه صداش از پشت گوشی تلفن طرف مقابل میشنوید

ووقتی دکتر متخصص آلرژی اطفال بردم برایش دوتا شربت خارجی که یکیش چرک خشک کن بود و همینطور دوتا اسپری استنشاقی می داد
خداروشکر فقط سال اول مصرف این نوع دست داروهاش زیاد بود وبزگتر که شد به مرور بهتر شد

البته دکتر می گفت آلرژی کودکان به مرور که بزگتر بشوند ومراقبتهای لازم را داشته باشند از بین میره..
خدای مهربانم!!ازامروزتمامی مشکلاتم را بامداد ونعمتهایم را باخودکار می نویسم.میدانم تمام مشکلاتم را باپاکن مهربانی پاک خواهی کرد!!
اگه این شماره هاش نبود تو نی نی سایت کلوپی هست بنام مامانای مشهدی اونو پیدا کن اونجا سوالتو بذار چند نفری پیشه اون دکتر رفتن ادرس میدن بهت عزیزم
یه روزی. یه جایی. یه کسی. یه جوری. یه چیزی.... صبر داشته باش!