2777
2789
عنوان

کممممک

102 بازدید | 9 پست

کسایی که کار با لپتاپ بلدن لطفن کمک

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 

بفرمایید درخدمتم

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

من امروز لپتاپ خریدم ولی هیچی نمیدونم الانم احساس میکنم خراب شد

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیشب شوهرن گفت لبتابمون داره میسوزه یک لکه سیاه داره آخه من دادم به پسرم منکه ندیدم پسرم کاری کنه ...

وای نگو 

من دیشب شوهرن گفت لبتابمون داره میسوزه یک لکه سیاه داره آخه من دادم به پسرم منکه ندیدم پسرم کاری کنه ...

ببر تعمیراتی.......................................................................  ................................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
چند خریدی

دقیق نمیدونم بابا م گرفت بیست و دو اینا گمونم 

چجور عکسشو بزارم ؟ ببینید چشه

یه توضیح بده بگم چش شده

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا