2777
2789
عنوان

متخصص زنان خوب و با تجربه

528 بازدید | 11 پست

خانومای مشهدی 

متخصص زنان خوب و باتجربه میخوام کسی اطلاعی داره؟

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو پیش اخوان خیلی خوبه من زخم دهانه رحم داشتم  با یک جلسه و داروهاش دمان شد

کجاس مطبش؟ 

چندوقت پیش یه دکتر پیدا کردم تو احمداباد، واسه عفونت مقاوم و زخم اینا، پلاسما تراپی گف انجام بده دو جلسه انجام دادم بهتر شدم 

انشالا ک جواب بده کامل خوب شم پدرم اومده 4و5 ساله

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️
کجاس مطبش؟  چندوقت پیش یه دکتر پیدا کردم تو احمداباد، واسه عفونت مقاوم و زخم اینا، پلاسما تراپ ...

طبرسی شمالی منم هرجا رفتم گفت بیا لیزر      رفتم پیش اخوان برام شستشو داد و دارو داد 

گوگل سرچ کن ازاده اخوان 

همسده امام رضایوم😍
طبرسی شمالی منم هرجا رفتم گفت بیا لیزر      رفتم پیش اخوان برام شستشو داد و دارو داد& ...

مرسی  عزیزم❤️

میرم پیشش حتما

سلام خانم گل میگم شیاف جذبی ماریانا استفاده کردین تاثیر هم داشت ؟من برای تنگی واژن وعفونت کم میخام ا ...

سلام عزیزم

من کلا عفونتم عجیب غریبه با هیچی خوب نشده تاالان، اونم جواب نداد واسه عفونت

واسه تنگی هم ن تاثیری مداوم نداشت اگرم تاثیر داشته فقط موقت بوده  

خدا شفای خیر بده ان شالله یه دکتر طب سنتی خوب برید ان شالله جواب بگیرید

ممنون عزیزم

دکتر سنتی هم رفتم جواب نداده