2777
2789
عنوان

مشاوره رايگان پوست و مو

96 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

بنده مشاور مراقبتي و سلامت پوست و مو هستم 

مشاوره رايگان با ارائه محصولات تخصصي و با كيفيت 

با ارسال رايگان به سراسر ايران 

اگر كسي نياز داره من در خدمتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من یه سوال دارم اگه باردار باشیم باید دور چشم و ضدافتاب و مرطوب کننده خاصی استفاده کرد یا میشه از محصلات روتین استفاده کرد؟ 

مثلا من ژاک آندرل و درمالیفت و بایودرما میزنم 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
سلام من یه سوال دارم اگه باردار باشیم باید دور چشم و ضدافتاب و مرطوب کننده خاصی استفاده کرد یا میشه ...

فكر كنم مشكلى نداره

فقط رژ و خط لبت بدون سرب باشه

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
ممنونم 🙏

راستى ميدونين چطورى بايد تست كنين سرب نداشته باشن؟

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
راستى ميدونين چطورى بايد تست كنين سرب نداشته باشن؟

شنیدم میکشی رو دستت بعد یه انگشتر یا چیز طلا رو میمالی بهش اگه سیاه شه سرب داره 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

آفرييييين😁

سلام من یه سوال دارم اگه باردار باشیم باید دور چشم و ضدافتاب و مرطوب کننده خاصی استفاده کرد یا میشه ...

سلام عزیزم در طول دوران بارداری تمام محصولاتی که استفاده میکنید باید در دستور مصرفشون عدم منع منصرف در بارداری رو داشته باشند  و خیلی بهتره که تحت نظر پزشکتون از هر محصول مراقبتی استفاده کنید.البته بسیاری مادران باردار در طول این دوران از این محصولات استفاده میکنن و مشکل خاصی هم ندارند خداروشکر اما در برخی مادران که ممکنه بطور معمول پوست بسیار حساس دارند ویا ige خونشون بالاست ممکنه حتی با کوچکترین تحریک بدنشون واکنش نشون بده و قطعا این امر برای هم مادر و هم جنین خدای نکرده مشکل ساز میشه. بنابراین در طول اون دوران سعی کنید تنها با پزشکتون در خصوص مصرف هر محصولی مشورت و تایید بگیرید چراکه تمام آزمایشات شما و شرایط بدنیتون در دسترس ایشون هست. 

امیدوارم سلامت باشید🙏🏼🌹

این روش منسوخ شده عزیزم و در حال حاضر اعتبار نداره بهترین کار اینه همیشه از برندهای معتبر که روند تولید و آزمایشگاهیشون مشخصه خرید کنید

سلام خوبید ؟

من خیلی پوست حساسی دارم و نمیتونم هر چیزی رو استفاده کنم .... قبلا هم آلوئه ورا گرفتم ولی بعد از استفاده پوستم قرمز و ملتهب شد .... نمیدونم باید چیکار کنم دیگه . حتی کرم و شامپو هم برام حساسیت ایجاد میکنه و فقط بعضی کرم ها به صورتم میخوره .... و شامپو هم فقط شامپو گلیس صورتی باعث حساسیتم نمیشه ... با اینکه مدل های دیگه ای داره ولی هیچکدوم با پوستم سازگار نیست و متاسفانه این شامپو هم به راحتی پیدا نمیشه ...  ولی دیگه خسته شدم از اینکه هر چیزی که دوست دارم رو نمیتونم استفاده کنم ... شما نمیدونید من باید چیکار کنم ؟؟؟

سلام خوبید ؟ من خیلی پوست حساسی دارم و نمیتونم هر چیزی رو استفاده کنم .... قبلا هم آلوئه ورا گرفتم ...

سلام عزیزم ممنونم 

بله محصولات مختص پوستهای حساس موجودن اما بازهم بسته به نوع دقیق پوست و موی شما باید محصولاتی رو استفاده کنید که ph بالایی نداشته باشند و البته این هم عرض کنم ممکنه خیلی محصولات مناسب پوست و موی حساس باشند اما خیلی مهمه که چی با چی استفاده بشه و همینطور طریقه مصرفشون هم بسیار مهمه

با توجه به شرایط شما قطعا اگر مشاوره تلفنی داشته باشیم خیلی دقیق‌تر میتونم راهنماییتون کنم عزیزم محبت بفرمایید دایرکت پیام بدین شماره تماس عرض کنم خدمتتون🙏🏼🌹