2821
2789
عنوان

پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 47 پست
تا حدودی قبولتون دارم ولی آیا فارغ التحصیلای دانشگاهی مثل شریف مهارتشون کمه که خیلی هاشون بیکارن مه ...

ببین من داروسازی خوندم خودم. قاعدتا باید درامد خیلی خوبی داشته باشم ولی اینجوری نیست:)) تو رشته های علوم پزشکی هم اینجوری نیست ک فکر کنی درامدا همه عالیه. کلا درامد خیلی خوب داشتن راهش درس خوندن نیست:)))

حتما و از الان ب فکر انتخاب نباشین بزارین اول رتبشو بیارین چون اصلا کار ساده ای نیس !

درسته👌🏻

من واقعا امسال هیچی نخوندم و فقط این ۴ ماه رو دارم

چه رتبه ای بیارم میتونم امیدوار باشم که یه سال دیگه بشینم نتیجه میگیرم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین من داروسازی خوندم خودم. قاعدتا باید درامد خیلی خوبی داشته باشم ولی اینجوری نیست:)) تو رشته های ...

من خودمم کار میکنم و درامدم خوبه و مطمئنم بیشتر هم میشه ولی میخواستم حالا که دارم درس میخونم یه حرفه ای رو انتخاب کنم که تایمم رو هدر نداده باشم

چرا داروسازی کار نداره؟!؟!؟باورم نمیشه🤐

من خودمم کار میکنم و درامدم خوبه و مطمئنم بیشتر هم میشه ولی میخواستم حالا که دارم درس میخونم یه حرفه ...

نه که کار نداره. درامدا اونقد خوب نیست دیگه. تازه ما از پرشکیا بهتریم. پرشکی فقط چندتا تخصصش خوبه درامدشون

تا ۱۵ ۱۶ هزار اوردی دوباره بخون بالاتر امیدی نیس هر سال بدتر میشه 

امیدوارم بتونم بیارم😞😞😞

اخه یکی رو میشناسم سال اول ۴۰هزار اورد ولی یه سال که نشست ۶۰۰ شد

نه که کار نداره. درامدا اونقد خوب نیست دیگه. تازه ما از پرشکیا بهتریم. پرشکی فقط چندتا تخصصش خو ...

یعنی اگه پزسک عمومی شم درامدم کمه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️؟؟