2789

سلام ، این اولین تاپیک منه و چون واقعاً استرس دارم درباره انتخاب رشته و اینا گفتم این تاپیک و بزارم.

آیا معدل ۱۸٫۷۱ میتونه رشته انسانی رو بیاره

با حتماً باید ۱۹ و ۲۰ باشه و اون درسام که اولویت انسانی هستن رو از ۱۸ به بالا میگیرم هر سال هم ادبیات ۲۰ میشم نظرتون.؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فلسفه و منطق خیلی سخته به جواب درستی نمی رسی پایی دانشگاه دستت بسته هست بازار شغلش اشباع شده به نظرم برو ریاضی یا هنرستان تجربی انسانی بازار کار خولی نداره

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤

برین علوم تجربی

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

من راضی نیستم از رشته انسانی الان هم کلاسی هام که هنرستان خوندم شغل دارن من بیکار هستم دو ساله پشت کنکور هم کلاسی هنرستان کلی الان طلا دارن من هیچی صفر مطلقم

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
واقعا؟ مثلا مدیریت و حسابداری اش بهتره که

فقط حسابداری و روانشناسی معلمی توی رشته انسانی خوبه بقیه رشته ها درآمد ندارن از نظرم

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

واقعا؟ مثلا مدیریت و حسابداری اش بهتره که

حسابداری برای هنرستان هست مدیریت رشته اش بخونی بعدش اگه پارتی نداشته نمی تونی جای کار بگیری یا هم که باید بابای پولدار داشته بهت سرمایه بده تا مدیر بشی

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤