2777
2789
😪😪😪 اعصابم خورد شد براش

دیشب یکی کاربرای فعال گفته همه تاپیکام دروغ بوده 

در صورتی که با اون تاپیکا همه ابراز ناراحتی کرده بودن براش 

و اما دیشب ضربه روحی خوردن از دروغای اون🥴😂

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
شوهرت چی میگه؟

به زنه۳۰۰ میلیون قرض داده سر پس دادن پول دعواشون شده برای همین شوهرم اومد خودش بهم گفت چون ترسید زنه بیاد لو بده همه چی رو الانم می گه پولم رو بگیرم دیگه کاری باهاش ندارم

فکر کن زنه آَشغال رو می شناختم باهام طرح دوستی ریخته بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مجبور نیستی بخونی من الان وقت دارم تا شب درگیر بچه هامم

خب نیام اینجا حوصله ام سر میره 

و بیشتر اینجور مسائل خود سازیه

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
به زنه۳۰۰ میلیون قرض داده سر پس دادن پول دعواشون شده برای همین شوهرم اومد خودش بهم گفت چون ترسید زنه ...

وااای لعنتی بگو ۳۰۰ ملیون مگه مفت بود دادی بهش تو خواب بلکه پس بده 

شوهرت مدرک داره ازش؟

من چون کسی رو ندارم که باهاش درد دل کنم اینجا گفتم😢

به هر حال اگه میخوای با دلشون بازی کنی واقعا ادامه نده

بعضیا خیلی حساسن

یا حق

عزیزم توی بارداری زن باید مثل قبل به خودش و خونه زندگیش برسه و آرامش تو خونه برقرار کنه  من بر ...

عزیزم من تو هر سه بارداریم تا شب آخر در خدمت همسرم بودم 

ایشون سه سال باین خانوم به ظاهر محترم ارتباط داشته

البته این خانومم کار بلد بوده گفته مریضم سرطان دارم تا فلان موقع بیشتر زنده نیستم کلی مدارک پزشکی نشون داده

می گم بامنم دوست شده بود تو یه مراسم دیدمش یجوری رفتار می کرد انگار امامزاده اس 

عزیزم اول بگم ارامش خودتو حفظ کن چون با غصه خوردن جوش زدن چی جز بیماری افسردگی نصیبت نمیشه متاسفانه شما تنها زنی نیستید که بهش خیانت شوده ببین شوهرت چجور سلیقه ای داره سعی کن مطابق میلش باشی چونکه شما بچه داری برای اونها هم شوده باید کنار بیایی نمیشه فقط گفت طلاق چون که چیزی رو درست نمیکنه بر عکس بدتر هم میشه خیلی سخته میدونم مدام فکرت درگیره سعی کن دنبالش رو بگیری و بیخیالش نشی یعنی با نصیحت کردن فهماندنش که کارش درست نیست بعدم براش بیشتر وقت بگذار خودتو جوری بساز که اون به جز تو به کس دیگه ای فکر نکنه بهش محبت کن برای بچه هات و اینکه خدا کمکت کنه گلم زندگی مثل ی میابقه است سعی نکن زودی پا پس بکشی برای زندگیت و بچه هات بجنگ و قوی باش خدا کمکت کنه و بهت آرامش بده

با خدا باش پادشاهی کن :بی خدا باش هرچه خواهی کن 
وااای لعنتی بگو ۳۰۰ ملیون مگه مفت بود دادی بهش تو خواب بلکه پس بده  شوهرت مدرک داره ازش؟

نه😢از یه مشاوره پرسیدم گفت این پول رو گرو نگهداشته تا ارتباطش رو حفظ کنه با شوهرت

نه😢از یه مشاوره پرسیدم گفت این پول رو گرو نگهداشته تا ارتباطش رو حفظ کنه با شوهرت

ای بابا چقد ناراحت شدم از بی فکری شوهرت ک حق تو و بچه هات رو کرد تو حلقوم زنیکه خراب اون دیگه پول مس نمیده بابا شوهرت دلش خوشه

واقعا متاسفم برای چنین زن های خونه خراب کن خدا ان شاءالله جوابشونو میده 

دعا کنید برام قوی باشم خیلی اذیتم همش کارم گریه اس ولی بازم سعی می کنم خوددار باشم گاهی کم میارم 

ای بابا چقد ناراحت شدم از بی فکری شوهرت ک حق تو و بچه هات رو کرد تو حلقوم زنیکه خراب اون دیگه پول مس ...

بدیش اینه که خیانتش رو قبول نداره می گه من براتون کم نذاشتم که 😭دردم میاد وقتی حق به جانبه