2777
2789
تو بارداری سومم فهمیدم😥

ای واااای

خیانتش در چه حد بود؟ عکس اعملش چی بود؟ 

واقعا با ۳ تا بچه شرایط سخت تر میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ماهه فهمیدی الان تاپیک زدی سر صبحی ؟ میخای چ بکنی 

😂😂😂 اومده بگه میخوام ناله و زاری کنم هم صدام شید

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
😔😔😔هنوزم دست از سر شوهرم برنمی داره

عزیزم کرم از خود ریشه است 

اون زن که معلوم الحال ولی این هیچی از تقصیر شوهرت کم نمیکنه

این زن نه یه زن دیگه 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
ای واااای خیانتش در چه حد بود؟ عکس اعملش چی بود؟  واقعا با ۳ تا بچه شرایط سخت تر میشه

خودش می گه در حد چت و عکس و اینا بوده فقط ولی من باورم نمی شه

بدترش اینه قرار ازدواج گذاشته بودن بعد اینکه زنه از شوهرش طلاق بگیره

من کاری به سازش ندارم ولی دل چیش به دست بیاره؟؟؟  اون خیانت کرده باید دل اسی رو به دست بیاره

درسته اون خیانت کرده اما اون زن دل همسر این خانمو به دست آورده که همسرش زن و بچه رو بیخیال شده و پی هوا و هوس خودش هست اگه مرد رو ول کنی به حال خودش و بهش محبت نکنی و دور و برش نباشی یکی دیگه این کارو میکنه و شوهر مردمو ازش میگیره

با سه تا بچه کاری از دستت برنمیاد،

اگه بزاری بری بچه ها بی مادر چه کنن،اگه بچه هاتو باخودت ببری خرجشونو چیکار میکنی؟اگه بمونیو باهمچین مردی زندگی کنی توهین به خودته،

به نظرمن از یه مشاور کمک بگیر،اگه هزینه مشاوره نداره مشاوره رایگان هست ک تلفنی باشه،شمارشو از تو نت پیدا کن،

ببین خیانت چپدتا دلیل داره یا زن کم میزاره واسه مرد که مرد خیانت میکنه،یا مرد ذاتا ذاتش خرابه با وجود اوکی بودن زن و زندگی باز میره سراغ خیانت،اگه شوهرت دسته اول باشه میشه با محبت و راهکارهایی ک مشاور خانواده بهت میده زندگیتو باز از اول شروع کنی،اما اگه از دسته دوم باشه بابد قیدشو بزنی کلا،چون این ادم بد ذات درس بشو نی،

بهتریپراهکار اینه از یه مشاوره خانواده کمک بگیری

درسته اون خیانت کرده اما اون زن دل همسر این خانمو به دست آورده که همسرش زن و بچه رو بیخیال شده و پی ...

قضاوت آسونه من زنی هستم که همه جوره برای شوهرم بودم هیچی هم کم نذاشتم 

خودش می گه در حد چت و عکس و اینا بوده فقط ولی من باورم نمی شه بدترش اینه قرار ازدواج گذاشته بودن بع ...

خدا لعنتش کنه خدا بهت صبر بده عزیزم حتما برو پیش مشاور 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
درسته اون خیانت کرده اما اون زن دل همسر این خانمو به دست آورده که همسرش زن و بچه رو بیخیال شده و پی ...

اینا همش بهونست و خیانت هیچ دلیلی نداره و فقط از سر هوسه

وگرنه از زنش بچه دار نمیشد باهاش زندگی نمیکرد

اینا برای زنگ تفریح و اینکه قدرت و اراده کنترل شهواتشون ندارند

وگرنه ببخشید یه زن خراب به جز نیاز جنسی چه نیازی رو میتونی برطرف کنه؟؟ 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏