2777
2789
عنوان

بیایید کادو ولن منم ببینید+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشقتون پایدار 💝💝

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏
نازه مبارکه.کی خریده برات؟

همسرم عزیزم

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
نوتلا رو نوک زدی؟🤨

خوردم تمومش کردم فقط جاشو گذاشتم که عکس بگیرم 😂😂😂از کجا فهمیدی بلا

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
چقد دوس داشتم از این کادوعا داشته باشم

ای وای ببخشید گذاشتم دلت آب افتاد واقعا دارم میگم شرمنده 🥺

ازونجا که شیشه خالی بود بلا😀 عجب سرعت عملی داری ولی

انقدری که چشمم به امضاهاتون افتاد صلوات فرستادم هاله ای نور دور صورتم حس میکنم🙂، باتشکر از عذاب وجدان که یدونشو هم رد نکرد🥲
کسی واسه من نخرید منم دلم میخواس

شرمنده عزیزم نباید میزاشتم 🥺

ازونجا که شیشه خالی بود بلا😀 عجب سرعت عملی داری ولی

همونجا تو کافه خوردم کادو ها رسید خونه عکس گرفتم 😅

همسرم عزیزم

اخی الهی خوشبخت بشین🧡❤منم ی جعبه شکلات قلبی خییییلی ناز هدیه گرفتم از شوهرم خیلیم خوشحال شدم چون صبحش ی جر و بحثی داشتیم فکر کردم شب کادو نمیخره اما بااینکه میدونم دستش خالی بود خرید🌹💖

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
اخی الهی خوشبخت بشین🧡❤منم ی جعبه شکلات قلبی خییییلی ناز هدیه گرفتم از شوهرم خیلیم خوشحال شدم چون صب ...

ای جانم خدا واسه قلبت نگهش داااره 😍❤️