2777
2789

پسرم هفده ماهشه...شیرخشکیه....پاستوریزه نمیخورد...توفرنی بهش دادم تست کردم خداروشکرحساسیت نداشت...الان میخوام شیرپاستوریزه توشیشش بدم بخوره...چه جوربدم؟گرم کنم شیرو؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

با لیوان بده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با لیوان بده

منظورم اینه اولشه گرم کنم شیرو؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

اره گرم کن بده بخوره فقط اگ شبا میدی حتما بعدش اب بده ک دندوناش خراب نشن از شیر

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
اره گرم کن بده بخوره فقط اگ شبا میدی حتما بعدش اب بده ک دندوناش خراب نشن از شیر

چقدگرم کنم؟

منم دخترم ۱۷ماهشه. اوایل با نی بهش دادم بازی بازی میخورد الان کم کم میریزم تو استکان کوچیک تا بخوره ...

چقدگرم میکنی شیرو؟

بذار کمی گرم بشه و‌تقریبا ولرم رو به گرم باشه ، من اینطوری میدم به پسرم ، فعلا با شیشه شیر میدم چون گاهی تو خواب هم‌شیر میخواد ، سال بعد از شیشه میگیرمش

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
منظورم اینه اولشه گرم کنم شیرو؟

ببین چجوری میلشه

عموما بچه ها شیر سرد دوس دارن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اها میخوای قبلش بجوشونی؟ بذار روگاز وقتی دیدی داره میاد بالا خاموش کن.بریز تو لیوان خنک بشه ولرم شد ...

قوربونت...سردازیخچال بدم دلش دردمیگیره؟