2777
2789
عنوان

ماماناییکه بچشون شیرپاستوریزه میخورن بیان لطفا....

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 40 پست
ببین چجوری میلشه عموما بچه ها شیر سرد دوس دارن

یعنی ازیخچال دربیارم بدم دلش دردنمیگیره عزیزم؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
چقدگرم کنم؟

اگر از لبنیاتی گرفتی بزار بجوشه  اما اگر پاکتیه در حدی ک حرارت ببینه بسه

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار کمی گرم بشه و‌تقریبا ولرم رو به گرم باشه ، من اینطوری میدم به پسرم ، فعلا با شیشه شیر میدم چون ...

یعنی نجوشه شیر؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
اگر از لبنیاتی گرفتی بزار بجوشه  اما اگر پاکتیه در حدی ک حرارت ببینه بسه

پاکتی کاله

نه چیزی نمیشه. نهایتا میتونی بذاری یکم تو محیط بمونه از سرما بیفته

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

منکه پسرم شیر سرد میخوره اصلا گرم دوسنداره پسرم ۲۱ماهشه

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
یعنی نجوشه شیر؟

نه دیگه ، پاستوریزه از اسمش معلومه پاستوریزه س یعنی نیازی به جوشیدن نداره و کاملا سالمه

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
منکه پسرم شیر سرد میخوره اصلا گرم دوسنداره پسرم ۲۱ماهشه

پاکتی میدی؟

گرمش کن بهش بده پاستوریزه نیازی ب جوشوندن نداره  بطری آبمیوه خوری نی دار بگیر باهاش شیر بهش بد ...

مرسی گلی...شیشش نی داره

پاکتی میدی؟

ن از لبنیاتی میگیرم گاهیم از دامداری میارن برام شیر گوسفندی اونا رو میزارم بجوشه خنک بشه میدم پسرم 

شیشه پستونک نی دارا منظورم نیستا! بطری آبمیوه خوری میگم

مرسی گلی