2777
2789

از خودش بپرسید چ پدری بودی 

میگه 

دلسوز ،مهربان،اینقدر مهربان ک بارها و بارها و همیشه و الآنم براشون گریه کردم و میکنم،رفتن دانشگاه راه دور گریه کردم،ازدواج کردن رفتن گریه کردم الآنم تا مشکلی پیش بیاد براشون گریه میکنم،،بخاطر بچه هام مادرشونو ک یک زن ب شدت نادان و بی عقل بود تا حدی ک حتی محبت کردن ب بچه هاشم بلد نبود،بلد نبود بزرگشون کنه مادرم بزرگشون کرد،خانه داری و مهمان داری و شوهر داری ش صفر تحمل کردم و میکنم،،،کار کردم نون حلال درآوردم همیشه و...

از بچه ها ش بپرسید پدرتون چطوری بود میگن

عصبانی ،بداخلاق،پرخاشگر،خسیس برای خانه و خانواده و ب شدت دست و دلباز برای مردم ،سخت گیر،کنترل گر،جلو بچه‌ها مادر و میزد

واقعا چرااااااااا همخونی نداره نظر پدر و بچه هاش 

نظر شما چیه 

لطفاً رد نشین جواب بدین 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرت دلش تو زندگی خوش نبوده ...بذار پای اینکه بلد نبوده چطوری زندگی کنه

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

چون الان بالا سرتونه قدرشونمیدونیدان شاءالله سایه اش از سرتون کم نشهبعداً میفهمید چه جور پدری بوده

الآنم فقط دردسره از لج ما خونه رو فروخت مستاجر شده دیگه م نمیتونه بخره

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 
گناه ما چی بود وهست

هیچی...شما گناهی نداری عزیزم....

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.