2777
2789
عنوان

عصب کشی دندان شیری،واسه بچه هاتون انجام دادید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4217 بازدید | 71 پست
انشالله زیاد گرون نشده باشه😊

منم ۴شنبه وقت دارم برادخترم اسیاباش همش خرابه عصب کشی وپرکردن میخوادگفتن دونه۳۵۰ هردونه ای بدون روکش خیلی استرس دارم همکاری نکنه یه وقت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۴شنبه وقت دارم برادخترم اسیاباش همش خرابه عصب کشی وپرکردن میخوادگفتن دونه۳۵۰ هردونه ای بدون روکش ...

کدوم شهری عزیزم ؟چه قیمتو خوب گفتن

انشالله فروردین ۱۴۰۰من حامله ام،توایکه امضاموخوندی یه صلوات مهمونم کن
ممنون عزیزم مشهدم ،مشهد کلا ارزونتراز بقیه شهراس همه چی

مال دخترم انجام دادم طفلی چقدراذیت شدتادرست کردن کلا براش 8ماه بیشتر هم نموندلثش آبسه کرد کشیدیمش که کشیدنش هم چون باروکش بود به نسبت سخترش کرد

مال دخترم انجام دادم طفلی چقدراذیت شدتادرست کردن کلا براش 8ماه بیشتر هم نموندلثش آبسه کرد کشیدیمش که ...

دکتر خوب کارنکرده بود یا بهداشتو رعایت نکرد؟چندسالشه بچت

دکتر خوب کارنکرده بود یا بهداشتو رعایت نکرد؟چندسالشه بچت

دکترش به نظرم خوب کارکرد دخترم کم وبیش مسواک میزد ولی خود دکترهم میگفت بازم خوبه هشت ماه براش کارکرده   الان 9سالشهاونموقع7 سالش‌بود

چه خوب مرسی گلم ممنونم 😘نمیدونی باروکش چند میشه؟

نه والا اخه خودم دیروزعصب کشی کردم اینقدرشلوغ بود کارموتموم کردزدم بیرون شمادخترت چندسالشه؟کجابردی تاحالا قیمتشوچندگفتن؟

نه والا اخه خودم دیروزعصب کشی کردم اینقدرشلوغ بود کارموتموم کردزدم بیرون شمادخترت چندسالشه؟کجابردی ت ...

۴سالشه جای دیگه نبردم فقط انروز زنگ زدم کلینیک تیک کشیدن گفت دونه ۱۲۰