2777
2789
عنوان

دماغ عملیا

255 بازدید | 30 پست

شش ماه عمل کردم احساس میکنم بینیم ی بویی میده

علتش چیه

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

احتمالن بخاطر کرونایی چیزیه وگرنه بعد شیش ماه فک نکنم بویی بده

با تاپیکام سعی نکن داستان زندگیمو بفهمی یا منو بشناسی.چون ممکنه مشکل دوستمو یا دخترخالمو یا  مامانمو یا هرکس دیگه که ازم کمک میخاد رو از زبون خودم بنویسم و نظراتتونو بهش انتقال بدم.پس اگه تاپیکام متناقضه فکر نکن دروغه یا سرکاریه.اینجا واسم یه محیط امنه واسه استفاده از تجربه های شما و مشورت باهاتون ❤💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالن بخاطر کرونایی چیزیه وگرنه بعد شیش ماه فک نکنم بویی بده

کروناااااااا چراااااا

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
اون بوی مخاط بینیه باید با سرم شستشوبدی و ب مرور اون از بین میره

اها فقد دوماه اول از سرم استفاده کردم

نمیدونسم ممنون

بچه ها من یک سال و سه ماه هست عمل کردم  نوک بینی همچنان ورمه به نظرتون میره ورمش یا امپول بزن ...

وااای برا منم ورم داره یکم دکتره هی میگ میخابه صبرکن

امپولم زدم فایده نداشت