2777
2789
عنوان

کادو ولتاین و تولدم 🥺

183 بازدید | 25 پست

من امسال خیلی دلم گرفته و بخاطر قرصی ک مصرف میکنم عصبی ام،اما نامزدم اصن توجه نمیکنه و انگار من باید اونو درک کنم و بگذرم 😔الانم خیلی ناراحتم بخاطر اینکه اصن بهم توجه نمیکنه نه سالگردمون یادش بود و نه تولدم کنارم اومد نه حالا ک ولنتاینه خیلی دلم گرفته چون همه ازم میپرسن چی خریده و اینا و در کل من همش۲۳سالمه دوست دارم مث بقیه سوپرایز بشم واینا ولی دریغ.....

منم۲۳ام

هچی نگرفتم همدردیم

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خودت یه کم از این کارای سوپرایزی واسش انجام بده تا یاد بگیره.

شاید واقعا بلد نیست

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)

عزیز خودتو ناراحت نکن مردا همینن

سعی نکن جلوی شوهرت طوری نشون بدی که مریضی اگه مریض هم بودی سر حال خودتو نشون بده 

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 

منم سورپرایز نکرده سخت نگیر بی خیال منکه از وقتی کرونا گرفتم کلا از همه چی زده شدم

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
منم۲۳ام هچی نگرفتم همدردیم

🥺😔اخه دوستام و اطرافیانم حتی کسایی ک فکرشم نمیکردم گرفتن میدونه من چی دوس دارم میدونه من اهل هیجان و لینام ولی اصلا عیچ اقدامی نمیکنه

خب خودت یه کم از این کارای سوپرایزی واسش انجام بده تا یاد بگیره. شاید واقعا بلد نیست

خب اینهمه تو اینستا میبینه حتی بهش گفتم دوستام اینجوری ابجی و فامیل و اینارو اینستاشونو میبینه 

🥺😔اخه دوستام و اطرافیانم حتی کسایی ک فکرشم نمیکردم گرفتن میدونه من چی دوس دارم میدونه من اهل هیجان ...

منم خیلی سورپرایز دوست دارم

رفتم مانتو خریدم حتی راضی بودم بپسندم اما نخرم اون فرداش بره بخره بیاد بهم بده ولی نکرد این کارو

الانم که کلا حرف نمیزنیم باهم

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰