2777
2789
عنوان

کادو ولتاین و تولدم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 25 پست
زیادی بچه نیست بنظرت ؟؟؟؟  از جهتی هم نسبت به سنش باید خیلی شوق داشته باشه به این جور کارا !!! ...

بنظر من ک خیلی خوبه سنش باید خیلی ذوق داشته باشه اما نداره چون خیلی اهل این چیزام من خیلی ناراحتم وهمه ی  این دلخوریاروی رابطم باهاش تاثیر گذاشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چی

عزیزم ننوشتی مگه قرص مصرف میکنم اعصابم ریخته بهم 

مردا زنی رو کنارش میخوان که شاد باشه نه هی بگه مریض هستم که بهش توجه کنه مردا زود خسته میشن

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
نه اتفاقا اصن نمیگم مریضم و اینا

آفرین 

زیاد خودتو هم به خاطر کادو اذیت نکن خودت برای خودت کادو بخر میدونم سخته اما چاره نیست چون مردا رو نمیشه عوض کرد من امسال خودم برای خودم کادو روز زن گرفتم خودت به خودت بها وارزش بده تا نامزدت هم بهت ارزش بده

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
آفرین  زیاد خودتو هم به خاطر کادو اذیت نکن خودت برای خودت کادو بخر میدونم سخته اما چاره نیست چ ...

واییییی چ قشنگ 😈😈راس میگی نبلید شادیمو وابسته ب کسی کنم

واییییی چ قشنگ 😈😈راس میگی نبلید شادیمو وابسته ب کسی کنم

آره منم مثل تو ناراحت میشدم  تو خودم میریختم اما فایده ای نداشت الان دیگه کامل تغییر کردم خوشحال باش دختر زندگی ارزش یه لحظه ناراحتی رو نداره