2777
2789
عنوان

تو خانوادتون کسی و دارین که تو خواب راه بره یا حرف بزنه 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 45 پست

وای من‌ازبچگی‌ازاین‌میترسیدم که شب بخوابم‌یهوپاشم‌ببینم نصف شب توی باغم وایی.بعدعشقم بهم‌گفت گاهی شباتوخواب راه میرم منم تودلم وایی این‌جن زده نشه نصف شبی بعدبیاد

. 😵😵بعداون‌هی میخندیدمن‌هی نرااحت دیگه‌داشت‌اشکن درمیومد.اووف خیلی ترسوشدم‌جدیدا🤨😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سالها پیش توی مسافرت فامیلی

یه خونه گرفتیم توی پذیرایش ما خانم ها موندیم و آقایون هم توی اتاق کناری

صبح بیدار شدیم دیدیم یکی از پسرهای ۱۶ ... ۱۷ ساله اومده تو بغل مادریزرگش خوابیده.

چطوری توی اون تاریکی پیداش کرده بود نمیدونم

فقط بیچاره بخاطر این اختلالش تا آخر سفر حسابی دست افتاد... هی میخندیدن بهش🤭🤭🤭

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

خاله ام وقتی مجرد بود، نصفه شب رفته بود تو کوچه زنگ همسایه رو زده بود بیدار شد، میگفت سریع پریدم تو خونه که نفهمن من بودم😂😂😂

پسر خودمم بعضی شبا که خواب ببینه راه میوفته تو خونه ولی فرداش هیچی یادش نیست😣😣

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
بله من🤣🤣🤣🤣ی بار شوهرم رو جای جن اشتباه گرفته بودم پاشدم پاهاش رو چک کردم طفلک مبهوت بود😅😅

🤣🤣🤣🤣

عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸
خاله ام وقتی مجرد بود، نصفه شب رفته بود تو کوچه زنگ همسایه رو زده بود بیدار شد، میگفت سریع پریدم تو ...

وای خالت 😂😂

سالها پیش توی مسافرت فامیلی یه خونه گرفتیم توی پذیرایش ما خانم ها موندیم و آقایون هم توی اتاق کناری ...

خوبه بعل کسی دیگ نرفته 😂

وای خالت 😂😂

😂ما هم خونه مادربزرگم زندگی میکردیم یه بار اخر شب امد تو اتاق ما،میگفت همین که امدم بیدار شدم دیگه برای اینکه ضایع نشم گفتم مجله بدین (ما هموز بیدار بودیم ولی خودشون خوابیده بودن)😅

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
😂ما هم خونه مادربزرگم زندگی میکردیم یه بار اخر شب امد تو اتاق ما،میگفت همین که امدم بیدار شدم دیگه ...

😂😂😂😂

چن سالشه

الان دیگه حرف نمیزنه 15سالشه

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری