2777
2789
عنوان

بچه ها اگه شوهرتون تو مناسبت ها .....

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 23 پست

سهم زنی که صبح تا شب تو خونه کار میکنه شغلش گذاشته کنار بچه هاتو بزرگ میکنه چیه پس اینکه مثل صدقه به هفته بعد یه پولی بگیره خودش بره برا خودش یه چیزی بخره ! 

نمیتونه یه برنامه ریزی کنه !!!!

خدایا شکرت 🫀
گفتم وضع مالی عالی باشه  من انقدر سطح پایین نیستم همسرم نداشته باشه توقع کنم ! این هدیه ها برا ...

شاید زیاد تو قید وبند این مناسبت و اون مناسبت نیست

باید قبول کنیم روحیات خانوما و آقایون باهم فرق داره

چیزی که برای ما مهمه برای اونا زیاد مهم نیست تازه وقتی هم گله کنیم مثلا چرا اون مناسبت یادت نبود میگه حالا مگه چی شده؟ 

اونا کلی نگرن ما خانوما جزیی نگر

همین که بهت پول میده بری بخری خوبه دیگه.چه میشه کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما از صفر شروع کردیم اون موقع ها اصلا توقع نداشتم 

همیشه قانع و خوشحال بودم ولی خب الان بهم بر میخوره 

روز زن تبریک الکی ولنتاین  میدم ولنتاین میگه به هفته دیگه انگار زورش میاد اصلا 

خدایا شکرت 🫀
شاید زیاد تو قید وبند این مناسبت و اون مناسبت نیست باید قبول کنیم روحیات خانوما و آقایون باهم فرق د ...

ولی من این سری نه پول میگیرم نه کادو می‌خرم ! 

شاید شعورش برسه چه طور رفتار کنه 

خدایا شکرت 🫀
سهم زنی که صبح تا شب تو خونه کار میکنه شغلش گذاشته کنار بچه هاتو بزرگ میکنه چیه پس اینکه مثل صدقه به ...

خب همینو با مهربونی بهش بگو

بگو تو که زحمت میکشی پول میدی من دوست دارم خودت بری برام کادو بخری.گل بخری

خب همینو با مهربونی بهش بگو بگو تو که زحمت میکشی پول میدی من دوست دارم خودت بری برام کادو بخری.گل ب ...

همون پولو یه جور تنظیم کن روز مناسبت تو حسابم باشه ده تا حساب دار داری کاری داره بگی انقدر فلان روز بزن به فلان حساب ! 

میدونید یه جور سبک شمردنه

خدایا شکرت 🫀
همون پولو یه جور تنظیم کن روز مناسبت تو حسابم باشه ده تا حساب دار داری کاری داره بگی انقدر فلان روز ...

اگه اینطوره که بله حق با شماست دوست عزیز

منم دوست ندارم بگم پول بهم بده یا برام کادو بخر .این ارزش داره که خودش بخره نه اینکه ما بگیم .به نظرم این چیزا باید فرهنگ سازی بشه که تو جامعه ما متاسفانه پسرها از خونه پدری یاد نمیگیرن که در آینده با همسرشون چه جوری رفتار کنن.

امیدوارم نسلهای آینده یاد بگیرن