2777
2789
دلایلش و فیل تر کردی گلم،چیزی برای گفتن نمیمونه دیگه بحث آزاد ،پیش شرط نداره عزیز موفق باشید❤ ...

قربونت برم فقط هدفم این بود که دلایل مون از این جملات فراتر بره. قصدِ اهانت نیست دوستم

خدا نکنه واسه کسی تعیین تکلیف کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات شم دوست داشتم این بحث وسیعتر بشه و فقط به این جملات بسنده نشه

باشه 

تهش که بدون شک دعوا هست اگه به صفحه پنج بکشه همه گیسا سیخ شده  صورت عین لبو دارن همو میجوئن😂😂😂

این بحثا تو سایت ممنوع هست و بی فایده هیچ موقع هم جوابی نداشته جز توهین دوطرف و قطع دسترسی چن نفر تو تاپیک

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

من رفتم چادر بخرم همه میگفتن وای بهت میاد منم گفتم اگه قرار به اومدن خیلی چیزها به آدم میاد نخریدم یدفعه هم مامور های حجاب قم و جمکران گفتن یعنی استدلالشون برای چادر همینه😒😒

بدی هات خوبی هاتو از یادم برد 
بسم الله الرحمن الرحیم گااش😂😂 ما به اندازه ی کافی با معلم دینیمون بحث کردیم آجی،  دیگه به ...

عزیزمی دوست طناز و دوست داشتنی من

اگر به جواب های خوبی رسیدین به منم بگین

گرایش ادم سمت اون چادریا میره درکل دوست نداره محدود لباس تن کنه 

حتی اگه بدونه خدا بهش تکلیف کرده؟ محدود بودنه ایا اینکه لباسهای پوشیده تن کنه یا مثلا موهاشو بپوشونه؟

ببخشید هی ریپ میکنما 😅

جهت پیشرفت بحثه اگه دوس نداشتی ادامه ندیم

حلقه ارتباط رو متوجه نمیشیم بنظرم ...شایدم شناختمون درست نیست از خدا موقع نیاز و برای حاجات خدارو می ...

با موضوع شناخت خیلی موافقم 

هر چند ما به وقت نیاز کسی جز خالق مون رو

نداریم ولی موافقم در وقت هایی هم که زندگی سخت نیست هم چقدر خوبه یه مقدار حرف شنو باشیم و به رضایت خداوند بیشتر توجه کنیم

من رفتم چادر بخرم همه میگفتن وای بهت میاد منم گفتم اگه قرار به اومدن خیلی چیزها به آدم میاد نخریدم ی ...

اره بعضیا استدلالهای سطحی میارن که ذهن ادم هوشیاری مثله شما رو قانع نمیکنه مثلا میگن خوشکل میشی ...بنده خدا بعد ی مدت میگه مگه با پارچه مشکی خوشکل میشن پس اگه خوشگل میشم چادرای عجق وجق سر کنم..

فلسفه ی چادر سر کردن  رو باید یاد بگیریم

خب دقیقا.  خدا ما رو زیبا آفریده، و هر زنی مایله اونو به نمایش بذاره.  ولی خدا مارو تو ن ...

خوب درست اما زیر چادر هم نمایش میزارن مثلا ازاین مدلای جدید اسمشو نمیدونم خیلی دیدم اگه زیبایی فقط شامل حال پشت میشه اره قبول دارم اونا خداپسندانه رفتار میکنن اگه زیبایی شامل حال برامدگیهای دیگه هم میشه که پس خیلی از افراد به ندرت میشه گفت دستور خدارو اجرا میکنه .....هر چادر سر کردنیم چادر نیست نمایش گذاشتن قسمتهای حلوی ویترینه عزیزم نمیشه اینطوری برداشت کنیم اونایکه چادر نمیزارن خودشون رو در معرض دید ونمایش میزارن

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
یه چیز اشتباه هم هست که بهمون یاد میدن اینه که واسه دل خودت زندگی کن به نظرم تباه ترین کار اینه حتی ...

آره واقعا ما انسان ها انقد مغرور شدیم حرف خدا رو نه تنها گوش نمیدیم بلکه به جاش تعیین و تکلیف میکنیمَ😢

من ب این عقیده دارم اگ عقیدم نامناسبه بهم بگو....

من یک انسان کامل نیستم امکان ندارع دروغ نگفته باشم

غیبت نکرده باشم نماز قضا دارم وروزه نمیگیرم

از نظرمن چادر وحجاب کامل نشانه حضرت فاطمه زهراست وکسی ک اینگونه حجاب میکنه بایدبراحجابش ارزش قاعل بشه واحترامشو نگه داره....وقتی درخود میبینم ک نمیتونم احترامشونگه دارم سعی میکنم اینگونه حجاب نکنم...

مگر ن اینکه خداوند گفته کسی ک نمازوروزه میگیره نباید دروغ وغیبت کنه ناسزا بگه حق مردمو نخوره ... خیلیاهستن نمازو روزه میگیرن بهترین حجابو دارن اما همه کارهایه ناشایستوانجام میدن البته قصدتوهین ندارم نظرم اینه

پس وقتی نمیتونم انجامش بدم این کارونمیکنم تاحداقل حرمت چادرو زیر سوال نبرم

عشقش میکشه ربطی به خراب بودن یا کافر بودنشم نیست فقط فقط چادرو دوست ندارم راحت نیست براش نظر منه

عزیزدلم ما اصلا با آدمای خدای ناکرده خراب و کافر کاری نداریم ما منظورمو مسلمونهایی هست که خدای مهربون رو هم دوست دارند ولی چیزی که خدا دوست داره رو دوست ندارند

تاکید و بولد کردن حجاب توی ایران بیشتر بعد سیاسی داره تا مذهبی . دین اونقدرها هم که فکر میکنید به این مسئله و به این سفت و سختی که خیلی ها میگن ، اصرار نداره . من قبلا چادر سر میکردم ولی بخاطر بهره برداریهای سیاسی گذاشتمش کنار و ازش زده شدم . حجاب الان بیشتر از اینکه مذهبی باشه یه جورایی نماد یه سری افراد شده که از مذهب سوء استفاده میکنن