2777
2789
عنوان

ولنتاین🚫

335 بازدید | 32 پست

ولــنــتــایــن🚫

#داستان_ولنتاین

ولنتاین راهبی کاتولیک بود که عاشق زنان بود و از آنجا که او راهب بود نمی توانست ازدواج کند به همین دلیل با زنان روابط نامشروع جنسی برقرار می کرد، و هر زنی را نیز انتخاب نمی کرد بلکه زن شخصیتهای بزرگ کاتولیک را بر می گزید، تا اینکه پرده از کارش برداشته شد و مردم فهمیدند و بر سر زبانها افتاد...

و چون نزد مسیحیان طلاق وجود نداشت آنها هم نمی توانستند زنانشان که مرتکب زنا شده بودند را طلاق دهند به همین خاطر توافق نمودند که از شر ولنتاین خلاص شوند و او را جلوی چشم مردم بسوزانند.

بنابراین او را سوزاندند و از شر او خلاص شدند، اما کلیسای منحرف آن زمان، او را به عنوان شهید قلمداد کرد سپس درمورد او گفتند که یک قدیس بوده و روز سوزاندنش به «جشن عشق» تبدیل شد!

تعجب ندارد قومی که دین خود را تحریف کردند سالروز سوزاندن این زناکار  خبیث را جشن بگیرند بلکه کار کسانی تعجب برانگیز است که به امت محمد علیه الصلاة والسلام منسوب هستند و در این جشن پر از گناه، از مسیحیان تقلید می کنند.

این جشنی که مسیحیان کافر و برخی مسلمانان جاهل جشن عشق می نامند نام اصلی آن جشن قدیس ولنتاین است!

💝💝💝💝💝💝

سخن را با طرح یک سؤال پایان می دهیم:

آیا یک مسیحی را دیده اید که قربان یا فطر را جشن بگیرد؟ مطمئنا نه، پس چرا بایستی برخی مسلمانان را مشاهده کنیم که در جشن مسیحیان بت پرست شادی می کنند؟

مگر نه این است که در اسلام عشق و محبت ورزیدن خاص یک روز نیست بلکه این دین مبین، ما را مکلف نموده در تمام سال به همسر و فرزندان و والدین و خویشاوندان و همسایگان و... درواقع نوع بشر عشق و محبت بورزیم، نه اینکه با انجام مراسمات پر از گناه و روابط نامشروع خدا را از خود خشمگین نماییم؟

باید مواظب باشیم که شامل این حدیث پیامبر نشویم که فرمودند:

(لتتبعن سنن الذین من قبلکم شبرا بشبر و ذراعا بذراع حتی لو دخلو جحر ضب لدخلتموه، قالوا من یا رسول الله؟ قال: الیهود و النصاری).

ترجمه: «از سنتهای گذشتگانتان وجب به وجب و گام به گام پیروی می کنید تا جایی که اگر به لانه سوسماری داخل شوند شما هم وارد می شوید، گفتند ای رسول خدا آنها کیستند: فرمودند: یهودیان و مسیحیان».

راست فرمود پیامبر راست گوی [بی خیر و برکت بودن پولهای رِبَوی]

🎀🎀🎀🎀

»به هوش و برحذر باشید!

»ای مسلمانان تا حالا متوجه شده اید وقتی وام از بانک یا جای دیگر پول ربوی میگیرید تا بر اموال خودتان بیافزایید و کسب و کار خودتان  را از این طریق رونق بدهید!

بعد از چند وقت متوجه میشوید که به مشکل برخورده اید!حتی نمیتوانید اقساط خود را پرداخت کنید؛که هیچ؛حتی کسب و کار شما هم رونق پیدا نکرده!

خودتان مانده اید و اقساط بانکی.... 

»میدانید دلیل اش چیست؟

چون وعده اللّه تعالی را نادیده گرفته اید!

«يَمْحَقُ اللّهُ الْرِّبَا»

«اللّه رِبا را نابود می کند»

(بقرة/ 276)

اخر نفهمیدیم داستان واقعیه ولن چیه 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

داستان درستشو آقای ازغدی میگه این اشتباهه

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مسیحیان بت پرست!!!! یه کم سواد بد نیستا من خودم مذهبیم ولی باهات مخالفم

ضمنا ولنتاین کشیشی بوده که چون شاه اون زمان اجازه ازدواج ب سربازاشو نمیداده پنهانی براشون با معشوقه شون صیغه میخونده

صمنا سر و ته قضیه خودتم نمیدونی چی گفتی 

البته ما خودمونم جشن نمیگیرم والا ب بعضی شما افراطیها باشه میخاید عر روز عزا باشه حتی تولد ائمه و اعیاد قربان و غیره 

حتی برا چهارشنبه سوری هم حرف در میاوردن

قبلتر برا نوروزم میگفتن زمان شاه بعد گفتن بابا تو خود مفاتیح اعمال داره گفته جشن بگیرید کوتاه اومدن

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

عزیز هر روزی که باشه اینکه همسرمون یا عشقمونو خوشحال کنیم اثلا بد نیس بلکه خیلی دلنشینه حتی اگه امروز روز مرگ زنا کار باشه ما خودمون میخایم همدیگرو شاد کنیم و به این حرفا ارتباطی نداره نظرمو گفتم فقط

داستانشو نمیدونستم  ولی در کل موافقم این همه شلوغ کاری و زیاده روی و صحبت از جشنی که اصلش برا م ...

داستانشو دروغ گفتع

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖