2777
2789
عنوان

آی وی افی هاخواهشابیاین کمک🙏

252 بازدید | 26 پست

سلام،دوستان تازه پانکچر(تخمک کشی)کردم چهارتا تخمک ازم برداشتن،کیا باتعدادکم تخمک باردارشدن،من چن درصد احتمال موفقیت دارم؟خواهشا اطلاعی دارین بگین .واینکه رشدتخمکام خوب بودن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه بار دوم ای وی اف جواب میده اونم اگه رویان تهران باشه حتما بار دوم جواب میده

کی گفته از خودتون حرف درمیارید تو رویان خیلیا بار اول شدن خیلیام خدا نخواسته بار دهمم نشدن.فقط خواست خدا

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

عزیزم. من یه بارداری پوچ داشتم حدود۴سال قبل،تنبلی تخمدان دارم،همسرم یه مقدار کمی ضعیف بود،دوبار یه مرکزی ای یو ای کردم نشد،اولین بار بیمارستان لاله پیش دکتر یوسف نژاد ای وی اف کردم دوتا جنین انتقال داد شکر خدا یکی گرفت

خیلی استرس داشتم،بی قرار بودم،بعد تخمک کشی خیلی درد داشتم،کلا ناامید بودم که جواب بده وقتی جواب آزمایش گرفتم تنم یخخ کرد اصلا باورم نمیشد،فقط تنها رعایتم این بود قبل انتقال مثلا از یک ماه قبل گرمیجات خوردم،چای خیلی کم،قهوه قطع کردم،تنقلات و فست فود نخوردم،بعد انتقال دیگع گرمیجات کمتر خوردم،همش عطش داشتم میوه و خیار میخوردم

خانمی من ۴ تا تخمک داشتم. یک جنین تشکیل شد و با همون یک جنین و دفعه اول باردار شدم. خدا را شکر دخترم الان دو سال و پنج ماهشه. امیدوار باش و استرس نداشته باش.

من تاپیک بارداری و زایمان توی تاپیک هام هست. دوست داشتی بخون