2777
2789
عنوان

دوست پسر سابقم برگشتہ

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب ر ی‌ن تو هیکلش ببخشید رک گفتم😊اینا چقدر اخه میتونن اشغال باشن منم چهارسال مردم برا دوسپسرم پسره ی اشغال ولم کرد تازه میگه بفهمم با کس دگ ای دوس شدی خانوادتو خودتو میکشم اشغال اینم فک کنم چن سال دگ مث دوس پسر تو بشه 

یه سوال😐😐چطور کلمه ه رو اونطوری نوشتی   من هرکار کردم نشد😐😐😐😐😐

غرور هدیه شیطان 😈است و دوست داشتن هدیه خداست😇جالب این است هدیه شیطان را به رخ هم میکشیم وهدیه خدا را از یکدیگر پنهان میکنیم.              هرگونه کپی برداری از این امضاع پیگرد قانونی دارد🚔😅😅😅😅
ب ر ی‌ن تو هیکلش ببخشید رک گفتم😊اینا چقدر اخه میتونن اشغال باشن منم چهارسال مردم برا دوسپسرم پسره ی ...

وا بگو خودت کات کردی و رفتی، چیکار بہ من داری دیگہ، روانیہ

تعجب کردم چرا برگشتہ، خیلی بھم ظلم کرد

اونموقع خیلی دوسش داشتی؟الان عاشق شوهرت هستی و راحت فراموشش کردی؟

ببخشید میپرسم منم دوس پسرم خیلی اذیتم کرد ولی من دوسش داشتم اخرم ولم کرد الان همش فک میکنم نمیتونم تا اخر عمرم فراموشش کنم

جاكش معنيش چيه؟؟ اونم كاربر اقا بود🤔معني بدي داره؟

واقعا؟؟

فکر کردم خانم 😕

ولش کن مهم نیست فقط اینو بدون معنی بدی میده😓

غرور هدیه شیطان 😈است و دوست داشتن هدیه خداست😇جالب این است هدیه شیطان را به رخ هم میکشیم وهدیه خدا را از یکدیگر پنهان میکنیم.              هرگونه کپی برداری از این امضاع پیگرد قانونی دارد🚔😅😅😅😅
اونموقع خیلی دوسش داشتی؟الان عاشق شوهرت هستی و راحت فراموشش کردی؟ ببخشید میپرسم منم دوس پسرم خیلی ا ...

بلہ خیلی دوسش داستم، افسردگی گرفتم، الان خدا،رو شکر عاشق شوھرمم

اونموقع خیلی دوسش داشتی؟الان عاشق شوهرت هستی و راحت فراموشش کردی؟ ببخشید میپرسم منم دوس پسرم خیلی ا ...

ما دخترا همینیم 

تا دو ماه اول تقریبا شایدم بیشتر و کمترم تو فکرشیم و غصه میخوریم اما بعدش دیگه عین خیالمونم نیس 

ولی پسرا برعکسن .

۱۶ ساله و متعهد ،🦋❄با اختلاف سنی زیاااد ،ولی خوشبخت  
ما دخترا همینیم  تا دو ماه اول تقریبا شایدم بیشتر و کمترم تو فکرشیم و غصه میخوریم اما بعدش دیگ ...

یعنی ھمہ پسرا بعد پشیمون میشن بخاطر از دست دادن دختری کہ دوستشون داشتہ؟؟

ما دخترا همینیم  تا دو ماه اول تقریبا شایدم بیشتر و کمترم تو فکرشیم و غصه میخوریم اما بعدش دیگ ...

خدارو صدهرارمرتبه شکر من خیلی عذاب کشیدم خیلی اذیتم کرد منو اشغال صدام میکرد میگف اشغالی دگ چن روزپیشم گذاشت رفت ارزومه فقط برگرده بد تحقیرش کنم الان فقط حالم بده چون اوایل رابطمون خاطره خوب زیادداشتیم نمیتونم عکسامونو پاکنم

اینجوری : کلمہ 😐🤷‍♀️😂😂😐😐😐😐😐😐😐

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑مسخره میکنی😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒