2777
2789
عنوان

جاری😲😲

344 بازدید | 30 پست

سلام خانوما من چندوقتیه ک توفکرمه بزنم توکار فروش لباس زنانه و بچه و..ولی خب فعلا چون دستم خالی بود گفتم بزار بازشه دستم تواین دوسه هفته برم خرید بیام بفروشم.من توشهر غریبم و تنهام بچه کوچیک دارم ونمیتونم سرکاربرم کسی نیس پسرمو نگهداره خانواده شوهرم هستن تواین شهر ک خب اونام نگه نمیدارن.جاریم دوسه روز پیش رفته لباس بچه گانه و شال و روسری گرفته و میفروشه من یجوری شدم نکه حسودی کنم اما اگ منم بخام همینکارو کنم ضایع نیس؟اخه فک نکنه حسودیم شده رفتم اینکارو کردم.من اگ میخام بزنم تواینکار چون تنهام و سرگرم شم هم کمک خرجم شه.

بنظرتون چکارکنم من؟بعد اون کلی دوست و همسایه داره ولی من ن.موفق میشم اگ اینکارو بکنم ؟چجور بازاریابی کنم؟

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆

تو یه چیز دیگه بفروش ، با هم رقابت نکنید .

تو لوازم آرایشی بخر .

یا هر چیز دیگه ای .

از هم کمک بگیرید .

اون تو پیجش وسایل تو رو بذاره تو هم تو پیج اون وسایل خودتو بذار .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم فکر میکردم حسودیت شده😬

خودم حسم میگه این فکرو بکنه اما خب من خیلی وقته توفکرش بودم اون رفت زودتر گرف.برام مهم نیس ک رفته اینکارو کرده اما میگم همه جا پرنکنه حسودم درحالیکه واقعا نیستم

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
تو یه چیز دیگه بفروش ، با هم رقابت نکنید . تو لوازم آرایشی بخر . یا هر چیز دیگه ای . از هم کمک بگ ...

اصلا ادمی نیس ک بخاد برای تو مثلا ی مشتری بفرسته بارها امتحانش کردم خیلی ی جوریه اخلاقش وگرنه من ادمی ام ک دوسدارم باعث پیشرفت یکی بشم اما اون...چی بگم اخه

یه چیز دیگه بفروش خیلی ضایع است که از رو دست هم کپی میکنید

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

مگه همسایه هستین ‌؟ اگه آره که بیخیال شو اون شناخته شدس مشتری خواهد داشت شما نه

تو یک محلیم تقریبا.

بنظرم لباس زیر و... بفروش مثل اون نباشه جنست فکر می‌کنه میخوای به کارش لطمه بزنی

اخه میگه میخام لباس زیر و لباس بچه و زنانه شال روسری جوراب همه چی بگیرم 

خب پس من چیکار کنم؟الانم دم عید فروش اینا خوبه 

یه چیز دیگه بفروش خیلی ضایع است که از رو دست هم کپی میکنید

والا من کپی نکردم ی بار من گفتم تو فکر اینکارم اون زرتی رف گرفت اینجا من باید ناراحت شم چون میدونس تو فکر اینکارم اما گفتم مهم نیس .رفت پول قرض کرد و گرفت😂

اخه میگه میخام لباس زیر و لباس بچه و زنانه شال روسری جوراب همه چی بگیرم  خب پس من چیکار کنم؟ال ...

میخواستی همون موقع بهش بگی من میخواستم بفروشم، حالا شما تصمیم گرفتی پس وسایل متفاوت میاریم که به کارمون لطمه نخوره

اگر قراره اون همه چی بیاره که فروش شما سخت میشه

والا من کپی نکردم ی بار من گفتم تو فکر اینکارم اون زرتی رف گرفت اینجا من باید ناراحت شم چون میدونس ت ...

خوب پس اون کپی کرده ازت ، نباید فکرتو بهش میگفتی بعضیا منتظر کپی برداری هستن اونقدر بدم میاد انگار خودشون عقل و شعور ندارن بشینن فکر کنن برا کسب و کار یا هرچی.بنظرم شما بزن تو خط پتو  و روتختی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️