2777
2789
عنوان

چیکار کنم شیرم زیاد بشه؟

105 بازدید | 9 پست

بچم زود بدنیا اومد بعدم بیمارستان بستری شده بود بعدم خودم بخاطر سزارین آنتی بیوتیک زیاد مصرف کردم شیرم خیلی کم شده و مجبورم با شیر خشک شیرش کنم ک این خیلی اذیتم میکنه، مایعات زیاد میخورم شیر زیاد میخورم trumam هم میخورم قطره ی شیر افزا هم میخورم آب میوه و دلستر هم امتحان کردم ب بچه هم زیاد سینه امو میدم ک میک بزنه و باعث ترشح شیر بشه بجز اینا کسی راه حلی بلده؟ راستی ماساژ و دوش آب گرمم امتحان کردم 

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 

@1366mehr   اجی بیا کمک استارتر

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلم کم خونی داری و از کم خونی هست که شیر کم ترشح میشه اونو درمان کن

کمبود آهن داشتم همیشه یعنی واقعا از اونه 🤔🤔

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 

منم مثل شما بودم. بچم دو ماهشه. دکتر گفت حتما شیرخشک بدم چون وزن نگرفته.. باید حداقل دو ساعت بهش شیر میدادم یکم سیر بشه... خودم یه مدت شیر خشک خوردم خیلی خوب شد شیرم... ولی به توصیه یه دوست مجازی رفتم سویق گرفتم. الان از دیروز نیمساعته کامل سیر میشه دخترم. شیرم زرد و چرب شده تقریبا. قبلا ابکی بود

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره
اومدم عزیزم 

😘😘

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨