2777
2789
عنوان

پارگی دیسک کمر

36075 بازدید | 103 پست

کسی بوده دیسک پاره شده باشه یا بیرون بزنه من دقیق چهارروزه از کمر ب پایین و پای راستم وحشتناک درد گرفته از شدت درد دیگ امروز فقط جیغ و گریه نیم ساعتی هست مسکن خوردم اصلا هیچی امروز دکتر رفتم گفت ام آرای دوباره برم توروخدا بگید چیکار کنم دردم ساکت شه پام بی حس شده از شدت درد احتمال داره پاره شده باشه میترسم کارم ب عمل بکشه مهره ۴و۵ هست😭😭😭😭

ام ار آی رفتی؟؟ 

اگه پاره شده باشه چاره اش فقط عمل هست....ولی اگه پاره نشده عود کرده فقط مراقبت کن نذار به پارگی برسه..البته عملش هم بد نیست بعدش دیگه خوب میشی نگران نباش

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
ام ار آی رفتی؟؟  اگه پاره شده باشه چاره اش فقط عمل هست....ولی اگه پاره نشده عود کرده فقط مراقب ...

ن امروز یا فردا میرم چهارروزه بخدا نمیتونم پامو زمین بزارم دارم دیوونه میشم مسکن هم اثر نمیزاره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن امروز یا فردا میرم چهارروزه بخدا نمیتونم پامو زمین بزارم دارم دیوونه میشم مسکن هم اثر نمیزاره

میدونم خیلی سخته همسر من سالها درگیرش بود هرکاری بگی انجام داد ...از فیزیوتراپی و طب سوزنی و بادکش و اینا بگیر..تا تزریق آمپول اوزون...اوزون یکسال دردش رو انداخت ولی باز عود کرد

اخر تو سن ۲۸ سالگی پاره شد و چاره اش عمل بود...مهره ۴و ۵ رو پلاتین گذاشت بقیه رو هم پیج کرد....نگران نباش اگه دکتر میگه عمل انجام بده خوب میشی

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

شب ها روغن سیاهدونه بزن به پات ، با سشوآر گرمش کن ...دردت کم میشه 

ولی حتما یه دکتر خوب برو 

من برج ۱۲ دیسکم پاره شد تا برج یک درگیرش بودم ولی الان دیگه امیدوار شدم حتی برم باشگاه باید تحمل کنی ...

شاید واسه شما شدید عود کرده بود....چون اگه پاره بشه خدایی نکرده دیگه اصلا نمیشه راه رفت حتی اگه استراحت کنی ...شوهر من هرچی استراحت میکرد و فیزوتراپی و طب سوزنی میرفت بدتر میشد چون پاره شده بود دیگه چهار دست و پا میرفت...

پاره بشه چاره اش عمل فقط هیچ جوره درمان نداره چون وقتی پاره میشه یه تیکه استخون به نخاع فشار میاره اون خطرناک تره ...

واسه ما انقدر بد بود اورژانسی نوبت داد دکتر برای عمل چون پاره شده بود مهره های پایین روی نخاع فشار وارد میکرد دکتر گفت اگه دیر بشه ممکنه خدایی نکرده فلج بشه..چون دیگه پاش سر شده بود از درد

شاید واسه شما شدید عود کرده بود....چون اگه پاره بشه خدایی نکرده دیگه اصلا نمیشه راه رفت حتی اگه استر ...

پای راست منم بی حسه انگار ضعف داره کشش ندارم انگشتای پامو تکون بدم راه میرم لنگ میزنم انقد از درد گریه کردم سرم درد گرف ناپروکسن هم افاقه نکرد

پای راست منم بی حسه انگار ضعف داره کشش ندارم انگشتای پامو تکون بدم راه میرم لنگ میزنم انقد از درد گر ...

اره میزنه به پا...اونم دیگه انگشت های پاش بی حس شده بود .....

تهران هستی؟؟

شاید واسه شما شدید عود کرده بود....چون اگه پاره بشه خدایی نکرده دیگه اصلا نمیشه راه رفت حتی اگه استر ...

درسته دکتر  mri منو دید باورش نمیشد میگفت چطوری با دیسک پاره راه افتادی اومدی دکتر من خدا بهم رحم کرد چون خانواده میگفتن دیسکت ضربه نخورده میبریمت پیش طبیب محلی جابزنه برات دکتر گفت اگه دست بهش میزدن قطع نخاع میشدی عکس mri هست که دیسکم پاره شده اگه خولستی میفرستم برات

درسته دکتر  mri منو دید باورش نمیشد میگفت چطوری با دیسک پاره راه افتادی اومدی دکتر من خدا بهم ر ...

اتفاقا این محلی ها بدتر میکنن....ما تجربه اونم داشتیم طرف هی ماساژ میداد هی حرکت فنی میزد بدتر کمر رو خرد میکرد😂

عکس رنگی هم گرفتی؟ همون که قبلش دارو میدن روده و معده باید تخلیه باشه..اون دقیق تر از ام ار آی هست کامل تر نشون میده....

انشالله بهتر باشی عزیزم 

اگر تهران هستین کلینیک سینوهه در شریعتی  درمانشون با استفاده از روش های نوین هست

حتما از دکتراشون کمک بگیرین بسیار حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

پیج اینستاشون

اینم آدرس سایتشون

#_کارما_کائنات_قانون جذب_☔

وای وای برا مامانم ۷ ۸ ساله درد میکرد تا امسال عید ب طرز وحشتناکی بدتر شدو زد ب پای راستش یک ماه نتونس راه بره نتونس بخوابه بمیرم براش خیلی درد کشید کلی دکتر رف تا یکم بهتر شد میتونه راه بره