2777
2789

بیا رقابتتتت 😍😍😍😅😎

دختری قوی باش که خودش با انتخاب ها و اعمالش، زندگی‌اش رو می‌سازه!😎🖤 عضو گروه قرمز😇❤️ وزن 22.بهمن.99: 82.200 👈🏻 26.بهمن.99: 81.200 😍😀 وزن هدف: 51❤️💕 امروز بیست و دو بهمنه؛ از همینجا قول ک برای اهدافم تمام تلاشم رو بکنم!🖤(کنکور و سلامتی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوبی 😊

سلام به روی ماهت 😍😅😂

ممنونم. شما چطوری؟

دختری قوی باش که خودش با انتخاب ها و اعمالش، زندگی‌اش رو می‌سازه!😎🖤 عضو گروه قرمز😇❤️ وزن 22.بهمن.99: 82.200 👈🏻 26.بهمن.99: 81.200 😍😀 وزن هدف: 51❤️💕 امروز بیست و دو بهمنه؛ از همینجا قول ک برای اهدافم تمام تلاشم رو بکنم!🖤(کنکور و سلامتی)
ممنون 😁😁😁 اوضاع چطوره ؟ سال اول کنکورتونه؟

خوب نیست اصلاااا!! درس نمی خونم واقعا

بله سال اولمه

دنبال یکی ام رقابتی بخونیم 😄 چون اینجوری آدم انگیزه اش بیشتره 😍😀

خوب نیست اصلاااا!! درس نمی خونم واقعا بله سال اولمه دنبال یکی ام رقابتی بخونیم 😄 چون اینجوری آدم ...

مشاوره علیرضا افشارو گوش کن من با اون انگیزه میگیرم

گروه رقابت درسیم‌داره البته رو من تاثیری نداره

من بیشتر با ویساش و لایواش خیلی انگیزه می گیرم

مشاوره علیرضا افشارو گوش کن من با اون انگیزه میگیرم گروه رقابت درسیم‌داره البته رو من تاثیری نداره ...

اینستا و تل ندارم کلا

دسترسی هم ندارم