دو ماه و ۱۸ روز البته قبل در حد مدرسه خونده بودم ولی کنکوری نه توی اون مدت تست زدم و روش های ...
چی قبول شدین؟ چه سالی؟ رتبه و درصدهاتون رو ممکنه بگین؟
دختری قوی باش که خودش با انتخاب ها و اعمالش، زندگیاش رو میسازه!😎🖤 عضو گروه قرمز😇❤️ وزن 22.بهمن.99: 82.200 👈🏻 26.بهمن.99: 81.200 😍😀 وزن هدف: 51❤️💕 امروز بیست و دو بهمنه؛ از همینجا قول ک برای اهدافم تمام تلاشم رو بکنم!🖤(کنکور و سلامتی)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختری قوی باش که خودش با انتخاب ها و اعمالش، زندگیاش رو میسازه!😎🖤 عضو گروه قرمز😇❤️ وزن 22.بهمن.99: 82.200 👈🏻 26.بهمن.99: 81.200 😍😀 وزن هدف: 51❤️💕 امروز بیست و دو بهمنه؛ از همینجا قول ک برای اهدافم تمام تلاشم رو بکنم!🖤(کنکور و سلامتی)
اتاق عمل قبول شدم کنکور ۹۹ عمومیام همشون بین ۶۰ تا ۷۰ ریاضی ۱۵ فیزیک ۲۱ زیست ۴۵ شیمی ۳۹
ماشاءالله چه خوووببب 😍❤️
دمتون گرم! ^^❤️