2777
2789
عنوان

کرونا و مهمونی و دورهمی

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 17 پست
اها پس اگه اونجوریه نرو  دوست منم همینجوریه خانوادگی اصن رعایت نمیکنن انگار نه انگار مریضی هم ...

ببین واقعیتش قبل کرونا هم زیاد براش بهداشت اهمیت نداشت منم با اینکه خیلی تو همه چی تمیزم ولی دلم هم خوب بود حس بد نمیگرفتم با اینکه خیلی دوستام زیاد دوست نداشتن خونش غذا بخورن ،ولی من باهاش هم کلی رفت و آمد داشتم ، کلی تو این کرونا هم تا قبل سرد شدن هوا بیرون باهاش قرار میذاشتم میرفتیم پیاده روی  و ....ولی اصرار مهمونی شام و ناهار داشت و میدونم همه جا میرن و حتی چندتا مهمونی بزرگ داد و مجلس عروسی و ختم هم این وسطا رفت واقعا من نمیتونم تو این موضوع ریسک کنم و جون عزیزانم و به خطر بندازم

99/09/09 خدای مهربونم ممنونم   شروع بهترین اتفاق زندگی من و تو ...آرامش آرامش آرامش  

من خودم با این رعایتم حتی اگه مامانم بگه خونت نمیام ناراحت نمیشم ،به نظرم این دلیل نمیشه بخاطر این موضوع ارتباط تلفنی و .. بدون تماس نزدیک قطع بشه

99/09/09 خدای مهربونم ممنونم   شروع بهترین اتفاق زندگی من و تو ...آرامش آرامش آرامش  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.