2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😭

161 بازدید | 16 پست

بشدت سرما خوردم

راه گلوم بشدت بسته شده..انگار یه چیزی توو گلومه

خیلی اذیتم چی بخورم راه گلوم باز شه بنظرتون حالم خیلی بده تمام بدنم درد می کنه

دعام کنید لطفا

اگه امضامو دیدی مهربون دعام کن سال ۱۴۰۵ بتونم به هدفم (دبیری الهیات) برسم💛🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر،مایعات گرم بخور،آبگرم باآبلیمو ودارچین،اگه اسپری ثنفسی داری حتما"استفاده کن،بخوور هم اگه تو ...

یعنی داخل آب گرم آبلیمو بریزم؟

دارو که دکتر باید بدهولی تو خونه زنجبیل دم کن با عناب.تو فلاسک.که هر چند ساعت یک بار یه استکان بخوری

بدم میاد از دکتر😭

صبح حتما برو دکتر درمان خانگی میبینی برای یکی جواب میده یکی حساسیت داره بدتر میشه

از دکتر بدم میاد 😭

پودرروتالین دم کن بخور قرص آلتادین مکیدنی هست برای التهاب گلوخوبه، پونه واویشن وبابونه دم کن  اگه عسل اصل داری باآبلیموآب گرم مخلوط کن بخور

اگرترشح سبزداری آنتی بیوتیک بخور آزیترومایسین ۲۵۰هر۱۲ساعت بخور زودخوب میشی اگردیدی خیلی اذیتی برو دکتربرات کورتون بزنه هیدروکورتیرون بزن التهاب گلوت میخوابه بهترمیتونی غذابخوری

چای خیلی پررنگ قرقره کن ترشحاتت رومیکنه 

عزیزم آبجوش و ابلیمو و عسل قاطی کن‌تا گرم هست بخور ولی حتما برو دکتر بدون دارو طول میکشه تا خوب شی

اگر دستگاه بخور هم داری بزار کنارت کمک میکنه ب بهتر نفس کشیدنت

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
پودرروتالین دم کن بخور قرص آلتادین مکیدنی هست برای التهاب گلوخوبه، پونه واویشن وبابونه دم کن اگه عس ...

پودر روتالین چیه

مرسی

عزیزم آبجوش و ابلیمو و عسل قاطی کن‌تا گرم هست بخور ولی حتما برو دکتر بدون دارو طول میکشه تا خوب شیاگ ...

آخه از دکتر بدم میاد اصن نمیتونم تحمل کنم

آبجوش و آبلیمو رو فقط قاطی کنم یا نه آبجوش و آبلیمو و عسل باهم؟