دوست عزیزم من و دعوت کرد تو کرونا مهمونی چندبار هم از قبل میگفت کی میای خونمون ؟ منم هربار میگفتم بذار کرونا تموم شه با مهربونی بهش میگفتم ،یکبار رسمی دعوت کرد ولی واقعا نتونستم قبول کنم و کلی با عذر خواهی رد کردم و حس کردم ناراحت شد ،بعد اون چندبار من تلفنی سراغش و گرفتم ولی خودش اصلا دیگه حالی از من نپرسید آخرین بار هم خودم بهش زنگ زدم یکساعت حرف زدم ولی حس کردم آدم قدیم نیست و دیگه بهش زنگ نزد و نه حتی پیام ،و از اون زمان یک ماه میگذره و هیچ قدمی ندیدم ازش برای حفظ دوستیمون انجام بده ، شما بودید این دوستی به نظرتون کنار میذاشتید ؟
99/09/09 خدای مهربونم ممنونم شروع بهترین اتفاق زندگی من و تو ...آرامش آرامش آرامش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم پیش بینی شده کرونا تا 7 سال دیگه هست،میخوای تا 7 سال دیگه تو خونه بمونی؟؟؟! نمیگم برو همه جا ولی جاهای خلوت مثل خونه دوستت که دو نفرید برو با. رعایت پروتکل
عزیزم پیش بینی شده کرونا تا 7 سال دیگه هست،میخوای تا 7 سال دیگه تو خونه بمونی؟؟؟! نمیگم برو همه جا و ...
متاسفانه اهل رعایت نیستن و همه جا میرن ،مجلس ختم و ....بین آدم ها تو مراکز خرید و .... من چندبار باهاش بیرون قرار گذاشتم باهم رفتیم ولی اصرار به خونه داره ، اگه کسی باشه که مطمئن بودم رعایت میکنه میرفتم ولی من واقعا دلم نمیخواد این بیماری و به پدر و مادرم بدم و عذاب وجدانش یه عمر برای من باشه
99/09/09 خدای مهربونم ممنونم شروع بهترین اتفاق زندگی من و تو ...آرامش آرامش آرامش
الان کلی حمله میشه ولی عزیزم کرونا ی سال دو سال نیست اوههههه خیلی بره چهار پنج سال دیگه یعنی واقعا هیچ جا نمیخوای بری اگر تعداد کم باشه چه مشکلی هست این مدلی باشیم بعد رفتن کرونا دیگه نه فامیلی نه دوستی نمیمونه
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
متاسفانه اهل رعایت نیستن و همه جا میرن ،مجلس ختم و ....بین آدم ها تو مراکز خرید و .... من چندبار باه ...
اها پس اگه اونجوریه نرو
دوست منم همینجوریه خانوادگی اصن رعایت نمیکنن انگار نه انگار مریضی هم هست که داره همه رو میکشه،نمیدونم چرا بعضیا انقد بی خیال و بی فکرن، واقعا درکشون نمیکنم
الان کلی حمله میشه ولی عزیزم کرونا ی سال دو سال نیست اوههههه خیلی بره چهار پنج سال دیگه یعنی واقعا ه ...
چرا میرم من با خونواده ام دور هم هستیم خونه مامانم ولی با رعایت همه مسائل ، تک تک اعضا خانواده ام به شدت رعایت میکنن ، خونه مامانم خیلی بزرگه همه در و پنجره ها رو باز میذاریم بیشترمون کارمون دور کاریه تو خونه هستیم وسط جمع شلوغ و .. نمیریم ولی این دوستم اهل رعایت نیستن
کرونا ممکنه تا ده سال یا صد سال دیگه بمونه ولی حتما واکسن و دارو خواهدداشت. خواهش میکنم تا زدن واکسن به رعایتها ادامه بدین و از دورهمی و مهمونی و ... دوری کنید.
گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"
چرا میرم من با خونواده ام دور هم هستیم خونه مامانم ولی با رعایت همه مسائل ، تک تک اعضا خانواده ام به ...
پس با این اوصاف قید دوستیتون و باید بزنین
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...