2777
2789
عنوان

💚🤲🏻ذاکرین اهل بیت_روز سوم چله زیارت عاشورا🤲🏻💚

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 116 پست
سلام کد121خوانده شد. 

سلام گلم من اسمتون رو تیک میزنم هرروز که قرائت میکنین❤

درخواست دوستی میدم چون نمیتونم تگتون کنم تو خصوصی هرروز میگم بیاین تو تاپیک خودتونم اعلام کنین💚

امروز قرائت کردین دیگه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم من اسمتون رو تیک میزنم هرروز که قرائت میکنین❤ درخواست دوستی میدم چون نمیتونم تگتون کنم تو ...

سلام. باش ممنون. بله من خوندم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
@مهربانوجوون      سلام گلم دیروز و امروز رو قرائت کردین؟

سلام عزیزم.شرمنده.بابام فوت کرد.دارم دیوونه میشم😭اونارو از این به بعد برای شادی روح پدرم ختم میکنم.قرار بود برای شفا ی بابام بخونم...باورم نمیشه بابای عزیزمو گذاشتیم تو خاک...لعنت به کرونا لعنت به بعضی دکترا که هیچی سرشون نمیشه و با جون مریضا بازی میکنن

برای شادی روح پدرم صلوات
سلام عزیزم.شرمنده.بابام فوت کرد.دارم دیوونه میشم😭اونارو از این به بعد برای شادی روح پدرم ختم میکنم. ...

عزززیززممم چقدر نگرانتون بودممم😔😭خدا بیامرزتشون حدیث کسا میخوندم به یادشون بودم خیلب دعاشون کردممم😭خدا رحمتشون کنه گلم تسلیت میگم خیلی ناراحت شدم روحشون شاد باشه هرچی خاک ایشونه بقای عمر شما باشه😭😭😔😔

گلم اگر سختتونه من به جاتون میخونم از طرف شما❤

عزززیززممم چقدر نگرانتون بودممم😔😭خدا بیامرزتشون حدیث کسا میخوندم به یادشون بودم خیلب دعاشون کردممم ...

خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه.نه عزیزم میخونم چون من که نتونستم برای بابام کاری بکنم.لااقل اینطوری روحش در آرامش باشه بدونه که بیادشم.هرچند میدونم جای بابام خوبه چون واقعا بابام آدم خوبی بود و گلچین کرد و خدا برد پیش خودش.شاید باورتون نشه بابام تو اوج مریضی اصلا لا اله الا الله و خیلی ذکر دیگه از دهنش نمی افتاد.بابام اصلا یک دفع از دهنش کفر و نا سپاسی  در نیومد از بس خوب بود.حالا من تا یک چیم میشه میگم خدایا چرا من...😭

برای شادی روح پدرم صلوات
خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه.نه عزیزم میخونم چون من که نتونستم برای بابام کاری بکنم.لااقل اینطوری رو ...

فداتشم مرسی گلم❤

عزیزمممم خدا رحمتشون کنه جاشون بهشت باشه انشاالله💚😔عززیزممم خیلی مرد خوبی بودن😔

گلم اروم باشین بی قراری نکنین براشون دعاکنین انشاالله خدا صبرتون بده دلتون آروم بگیره😔😔💚💚😭

عزیزم روز چهارم رو خوندین دیگه درسته؟

سلام بله تاالان همه را خوندم

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹