2777
2789
عنوان

ارز دیجیتال e2c

117 بازدید | 19 پست

بچه ها ما پارسال با تبلیغ جاریم از این ارز خریدیم ،بعدش فهمیدیم کلاه برداری بوده ،ولی شوهرم میگه نه هست همچین چیزی،شاید یه روز اونم مثل بیت کوین پیشرفت کنه،حالا شما اطلاعی دارید از این ارز؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خیر کلاهبرداری هستش، می‌تونین یه سرچ ساده بزنین و توئیتر رو هم چک کنید ❤

میشه تاپیک منم نگاه کنین اونجا بالا ابیه همه پولمو نوشته ؟یا پاینی ها هم جدا هستن میتونم اونارو هم استخراج کنم؟

هیچ ارز دیحیتالی رایگان نیست. ممکنه وجود داشته باشه، شما مراحل اولیه ش رو میری ولی زمان استخراج نمیتونی استخراج کنی. همش منتقل میشه به کیف پول اون سرمجموعه 

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set
هیچ ارز دیحیتالی رایگان نیست. ممکنه وجود داشته باشه، شما مراحل اولیه ش رو میری ولی زمان استخراج نمیت ...

ببخشین من اینجا کلا ۶ دلار دارم یا پاینی ها رو هم میتونم برداشت بزنم ؟

https://uupload.ir/files/h90f_screenshot_۲۰۲۱۰۲۱۴-۰۲۱۱۵۱.png

فقط ارزهایی که در کارگزاری بایننس هست آنهم سراغ خیلی کم حجم ها نروید. ببینید چنین ارزی کجا ثبت شده ، از کسی  تو هوا ارز دیجیتال نخرید . خود ارز دیجیتال تو هواست کلا مجازیه در معرض هک  و تحریم ایرانی ها  و قطعی اینترنت و نوسان شدید ...  قرار داره حالا آن ناشناسها که دیگه هیچ... 

https://uupload.ir/files/h90f_screenshot_۲۰۲۱۰۲۱۴-۰۲۱۱۵۱.png

منم داشتم اینو

از یه سایتی باید وارد میشدیم برای استخراج، دیگه اجازه نمیداد. دیدم خیلیا همینو نوشتن

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set
منم داشتم اینو از یه سایتی باید وارد میشدیم برای استخراج، دیگه اجازه نمیداد. دیدم خیلیا همینو نوشتن

یعنی کلا برداشت نمیتونی بکنی؟ من سال ۹۷ عضو بودم دیروز یهویی رفتم دیدم اینارو نوشته 

فقط ارزهایی که در کارگزاری بایننس هست آنهم سراغ خیلی کم حجم ها نروید. ببینید چنین ارزی کجا ثبت شده ، ...

خوبه پول زیادی ندادیم ،جاریم همه رو تشویق میکرد بیایین بخرید سود میکنید و اینا ،نگو هرمی بوده 

یعنی کلا برداشت نمیتونی بکنی؟ من سال ۹۷ عضو بودم دیروز یهویی رفتم دیدم اینارو نوشته 

نه اصلا