2777
2789
عنوان

چه عکس العملی نشون بدم مناسبه ؟

1017 بازدید | 40 پست

شوهرم سرماخورده ، منم مریض ماهانه ام ، مهمون داشتیم عموش ۴ روز اینجا بود امروز بعدازظهررفت بلاخره ، حوصلموسربرد چه معنی میده عموی مجردش بیاداین همه اینجا بمونه توخونه به این کوچیکی،خلاصه بعدرفتتش کلی دعواکردیم و شوهرم فحشم دادوزدم ولی آروم...منم گفتم مریضه کشش ندادم و داروهاشو دادم وهواشو داشتم،الان میخواستیم بخوابیم ازپشت بغلش کردم گفت برو اونورحوصلتو ندارم و کلی چرت وپرت وباحرفاش دلمو شکست منم گفتم باعات قهرم وحوصله خودت و خانوادتو میخوام نداشته باشم دیگع ، توکه حوصله نداری غلط کردی زن گرفتی و پشتمو کردم بهش اونم رفت اونور خوابید 😓🤷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا حالا بغلش کردی باید اون بغلت می‌کرد احساس میکنم یه خورده اشو نگفتی

نه آخه دلم میسوزه براش برا همین گفتم دلم تنگ شده برات چند روزه نشده کنارهم باشیم ... 

این داستان عموی مجرد شوهر مریض زن بی حوصله

خخخخ ، زنگ زد به عموش گفت تو مث برادرمی اما اگه زنم بره جداشه تورو مقصر میدونه دیگه بیخبر نیا این همه اینجا بمون 

نه آخه دلم میسوزه براش برا همین گفتم دلم تنگ شده برات چند روزه نشده کنارهم باشیم ... 

رفتارم بد بوده عزیزم خوب تقصیر شوهرت نبوده که اشکال نداره صبر کن خودتو لوس من بزار پیش قدم بشه بگو هورمونام به هم ریخته و... 😁😁😁

خخخخ ، زنگ زد به عموش گفت تو مث برادرمی اما اگه زنم بره جداشه تورو مقصر میدونه دیگه بیخبر نیا این هم ...

عزیزم همه زحماتت تو این چند روز به هدر رفت

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗