2777
2789
عنوان

چه عکس العملی نشون بدم مناسبه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 40 پست
چقدر زشت!!! وتقعا تعجب میکنم چطور روتون میشه کسی میاد خونتون اینجوری رفتار میکنید!

خستمون کرد آخه اومد ۴ روز غذا خورد وریخت و پاشید و نشست موادزد و شوهرمو از کارانداخت هعییی بهش تعارف زد تا اینم نشست باهاش یکم کشید ...اگه معتادشه عادت کنه بهش چی ... حقش بود باید حدخودشو میدپنست مهمونم باشه ۱ روز ۲ روز باس بمونه

........

سر دیگران باهمسرتون دعوا نکنید .نمیشد ک بگه نیا . منم باردارم ماه ۹ با این شکم گنده داداش نامحرم و ...

اینم حرفیه من سرعموش نگفتم جیزی بهش ، گفتم جلوش منو فحش دادی خوردم کردی ، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما حق دارید ناراحت بشید .عموی ایشون میتونستن در حد چندساعت بمونن خونه شما نه چند روز!!!! اونم خونه زن و شوهر جوان و خونه کوچیک تازه عموی شوهر !!😳معلومه شعور و فرهنگ پایینی دارن. میتونید رک اما با ادب و احترام این موضوع رو به طرف حالی کنید

خستمون کرد آخه اومد ۴ روز غذا خورد وریخت و پاشید و نشست موادزد و شوهرمو از کارانداخت هعییی بهش تعارف ...

یا خدا چجوری تحمل کردی؟! شما هم تماشا کردی شوهرتم مواد بکشه ؟!!!! ادم چه چیزا میشنوه ،همون موقع و همون روز اول باید محترمانه از خونتون مینداختینش بیرون 

عزیزم شما حق دارید ناراحت بشید .عموی ایشون میتونستن در حد چندساعت بمونن خونه شما نه چند روز!!!! اونم ...

منم گفتم مشکلی باهاش ندارم مهمون حبیب خداس ، مشکلم با خودته چرا جلوش بهم بی احترامی کردی و ناراحتم کردی چرابهت تعارف زد نشستی باهاش مصرف کردی اون مجرده مسئولیتی نداره اگه معتادباشه سرکارنره ،دختربازی کنه ، مجردع ...تو زن داری خودت بفهم ی چیزایی رو تا دیر نشده ، اینم ترسید باهاش قهرم زنگ زد سرعموش عصبانیت شو خالی کرد که اگه زنم طلاق بگیرع تقصیره توعه و نیا اینجا عزیزم دیگه 

یا خدا چجوری تحمل کردی؟! شما هم تماشا کردی شوهرتم مواد بکشه ؟!!!! ادم چه چیزا میشنوه ،همون موقع و هم ...

نمیشد خب ... اینم گفت گلو درد دارم میکشم خوبه برا سرما خوردگی عموشم تائید میکرد وچرت میگفت که منو قانع کنه من یکم اخم وکم محلی کردم اما پرو ان به روی خودشون نیاوردن

منم گفتم مشکلی باهاش ندارم مهمون حبیب خداس ، مشکلم با خودته چرا جلوش بهم بی احترامی کردی و ناراحتم ک ...

عزیزم هر مهمونی حبیب خدا نیست خدا به ادم عقل وشعورو حق انتخاب داده. ادم که نباید با هرکسی رفت وامد کنه . سعی کنید رابطتونو باهاش کمتر کنید و همسرتون باهاش معاشرت نداشته باشه زیاد. 

نمیشد خب ... اینم گفت گلو درد دارم میکشم خوبه برا سرما خوردگی عموشم تائید میکرد وچرت میگفت که منو قا ...

کار همسرتون بسیار اشتباه بوده که اجازه داده عموش چهار روز خونتون بمونه تازه  پیش شما مواد هم بکشه خودشم که دیگ بدتر عذر بدتر از گناه برای مصرف مواد بیاره! یکم بیشتر حواستون به همسرتون باشه که خدای نکرده تو این وادی نیفته .مگ خونه شما دوراز حضورتون محله و مکان معتادها و مجردهاس بیان بساط پهن کنن؟!!!!

عزیزم هر مهمونی حبیب خدا نیست خدا به ادم عقل وشعورو حق انتخاب داده. ادم که نباید با هرکسی رفت وامد ک ...

دقیقا منم میخوام باعموهاش کمتر باشع آخه ۷ تا عموی لاعبالی داره از ۷ تا ۴ تاشونو زناشون ولشون کردن ازبداخلاق و کم درک وبی منطقن 

مگه نگفتی بارداری ؟پس چطور الان ماهانه هستی ؟

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹