2777
2789
عنوان

نظرتون راجب عکس دخترم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1711 بازدید | 107 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واي من يه چندروز چقدرغصه شماروخوردم كه رفتين بيمارستان مشكوك بودين به يه بيماري يادم نيست خداروشكر ا ...

سلام عزیزم ماشالله چه حافظه ای 😂😍

اره خداروشکر منفی بود الان خیلی خوبم مرسی ازت فداتشم

Are you lost baby girl?
😂آره 

لعنتیا نزاشتن از دیوونه بازیا اسی روده بر بشیم😂

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
لعنتیا نزاشتن از دیوونه بازیا اسی روده بر بشیم😂

نی نی یار جان خیلی سریع اومد 😂

شعور و شخصیت مهم ترین آپشنِ انسان بودنه👌🏼                                                       

[QUOTE=177065501]تازه من خواستم از خاطرات تباهیم تعریف کنم نی نی یار اومد    [/QUOT

هی عمرمون به باد رفت تو این جوانی با این همه قانون مضخرف.

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم