2777
2789
عنوان

چیدن جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 5042 بازدید | 51 پست

اونا نباید بیان خودتون بچینین،من خواهر شوهرم با یه جعبه شیرینی پاشد اومد هی نظر داد منم کار خودمو کردم به حرفاش توجه نکردم بهش برخوزد رفت 😂😂 یعنی ایده هایی میداد بیا و ببین

پس اونا کی وسایلا و چمدون لباس رو میارن ک‌بچینم😶

قبلش ببرید 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره رسم ما اینجوریه

فامیل ما نه همسرم 

رسمشون اینه سرجهازی میدن یعنی دم عروسی میبینند عروس چی رو نگرفته هر کی یه چیزی میگیره 

یکی مثلا کتری قوری 

یکی سرویس کامل حبوبات و برنج و ...

یکی یه سرویس قابلمه 

نمیدونم منظورت همین یا نه

والا مادرشوهرمن که نه تشکر کرد 

نه تبریک هم نگفت نامرد 

فک کنم مادرشوهرمم میاد مگه نباید شام یا ناهار بدن؟

نه شیرینی و شربت کافیه،به مادرشوهرت بگو مادرجون ما وسایلا رو میچینم شما دیگه نیاین که خسته نشین حالا زحمت کشیدین هدیه برام گرفتین عصری که کارام تموم شد اونارو لطفا بیارین که اینجا یه دفعه بچینیم😉😉

نه شیرینی و شربت کافیه،به مادرشوهرت بگو مادرجون ما وسایلا رو میچینم شما دیگه نیاین که خسته نشین حالا ...

اصن مادرشوهر من این لفظ قلم ها حالیش نیس همسر منم نسبت ب بقیه بچه هاش دوس داره سرشو عین چی میندازه پایین میاد چی میگی تو 😂 مغزم داره سوت میکشه من ب همسرم گفتم اقا بیا دوتایی بریم از این سجاده خوشگلا بخریم همسرم رف پرسید از کجا باید بگیریم میخواییم دوتایی بریم ننش گف من خودم خریدم قایمشم کردم😑