2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم سوم یعنی میتونی جن یا روح ببینی خیلی وحشتناکه😨😱😰😰

غرور هدیه شیطان 😈است و دوست داشتن هدیه خداست😇جالب این است هدیه شیطان را به رخ هم میکشیم وهدیه خدا را از یکدیگر پنهان میکنیم.              هرگونه کپی برداری از این امضاع پیگرد قانونی دارد🚔😅😅😅😅

یه جور دیدن کل دنیاهای مجازی . 

یه حالت مثلثی مثل چاکراها جلو پیشونی. همون جایی که سجده میکنیم.‌ میگن باز میشه. 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

چشم سوم خودش یکی از چاکراهاس ک بهش میگن چاکرا تاجی. 

کل بدنمون 7 تا چاکرا داره 

بهتره سرچ کنی تا بصورت جامع درموردش بخونی.

مدیتیشن هم باعث پاکسازی و تعادل چاکرا میشه.

وقتی چاکراها تمیز باشن بدن مریض نمیشه و حالت خوبه.

دروغ گفتن و گناها باعث کثیف و تیره شون چاکراها میشن حتی با اینوه توی دین اسلام چیزی دراین مورد گفته نشده اما نماز باعث پاکسازیشون میشه نمازی ک از ته دل باشه

خوبه یا بد؟

خب برا بدن خوبه چون انرژی رو تامین میکنه اما اگه بازش کنه ادم و ظرفیتش نداشته باشه میتونه بد باشه البته باز کردنشم کار هرکسی نیست ..مثلا بعضیا اتفاقایی قراره تو طول روز بهشون بیفته رو تو خواب میبینن این مثلا میگن چاکراش نیمه فعاله

چقد خوووب...من فک کردم چیز ترسناکیه

نباو 

مراحل داره دگ یهو نمیشه چوم سوم باز کرد.

کسایی ک چشم سومشون بازه حقایقو میبینن.

چاکرا هفت رو متعادل کنی و پاکسازی کنی میتونی طی الارض کنی