الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بالاتر هست باید 35باشه 55 هست دکتر ازمایش متابولیک نوشت احیا کننده ادرارش بالاس نمیدونم چیکار کنم
سلام منم بچم آنزیم کبدش بالاس
تو ادرارشم مواد احیا کننده
مشکوک ب گالاکتوزمی هس
خیلی ناراحتم
✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شدهاند…
سلام منم بچم آنزیم کبدش بالاس تو ادرارشم مواد احیا کننده مشکوک ب گالاکتوزمی هس خیلی ناراحتم
چرا زودنر به ادم نمیگن من نمیدونم شیر خودم بدمش یا ندم دکتر گفته بده ازمایششم 15 روز دیگه امادس شما دکتر کی بردین من دکتر علی ربانی بردم بهم گفت بنظرم مشکلب نیست ولی این ازمایشارو مرکز طبی کودکان انجام بده
کاش من بمیرم نمیتونم ببینم جیگر گوشم طوریش باشه ۳ روزه کارم گریه هست
دایرکت بیلی خونش چند بود؟
✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شدهاند…
ب من ک گفتن شیر خودتو اصلا نده بجاش الان شیر بیومیل ال اف میخوره 4ماهشه
الانم آزمایش ژنتیک داده واسه گالاکتوزمی ک جوابشو باید 5شنبه نشون دکتر بدم اگه مثبت باشه باز دنبال شیرخشک ديگه باید بگردم
خیلی حالم بده پرهیز شدید غذایی باید داشته باشه خیلی سخته واقعا😔
تو صارم 0/35بود رنج نرمالش تا 0/25بود الان تو طبی کودکان 0/7 که رنج نرمالش تو 0/2 تازه امونیاک خونش پایین بوده الان رنج نرمال تا 51 این تا 810رفته مواد احیا کننده ادرارشم منفیه شوهرمم فرستادم همین الان ببره متخصص نشچن بده میترسم طوریش بشه
برای ما ازمایش متابولیک کامل نوشت شما کجا هستین مگه گفت شیر خودتم بده بهش اشکال نداره
من اصفهانم
آره فامیل بودیم