2777
2789
عنوان

انزیم کبد

1177 بازدید | 23 پست

سلام دخترم یکماهشه زردیش از اول 11 بود الانم 11 

دکتر براش ازمایش انزیم کبد نوشت که عددش 55 و 52 بود بالا بود

کسی بوده تو یکماهی هم زردی داشته باشه هم انزیم کبد بالا

سونوهم انجام دادم کبد مشکل نداشت همش دارم گریه میکنم از ظهر که دیدم این مشکلشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو ازمایشش نگا کن دوتا سطر sgpt و sgotرو با نرمالش چک کن اگر تو رنج نرماده مشکل نداره 

بالاتر هست باید 35باشه 55 هست دکتر ازمایش متابولیک نوشت احیا کننده ادرارش بالاس نمیدونم چیکار کنم

بالاتر هست باید 35باشه 55 هست دکتر ازمایش متابولیک نوشت احیا کننده ادرارش بالاس نمیدونم چیکار کنم

سلام منم بچم آنزیم کبدش بالاس

تو ادرارشم مواد احیا کننده

مشکوک ب گالاکتوزمی هس

خیلی ناراحتم

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

سلام منم بچم آنزیم کبدش بالاس تو ادرارشم مواد احیا کننده مشکوک ب گالاکتوزمی هس خیلی ناراحتم

چرا زودنر به ادم نمیگن من نمیدونم شیر خودم بدمش یا ندم دکتر گفته بده ازمایششم 15 روز دیگه امادس شما دکتر کی بردین من دکتر علی ربانی بردم بهم گفت بنظرم مشکلب نیست ولی این ازمایشارو مرکز طبی کودکان انجام بده

سلام منم بچم آنزیم کبدش بالاس تو ادرارشم مواد احیا کننده مشکوک ب گالاکتوزمی هس خیلی ناراحتم

کاش من بمیرم نمیتونم ببینم جیگر گوشم طوریش باشه ۳ روزه کارم گریه هست

کاش من بمیرم نمیتونم ببینم جیگر گوشم طوریش باشه ۳ روزه کارم گریه هست

دایرکت بیلی خونش چند بود؟ 

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

آزمایش چی دادی؟ 

ب من ک گفتن شیر خودتو اصلا نده بجاش الان شیر بیومیل ال اف میخوره 4ماهشه

الانم آزمایش ژنتیک داده واسه گالاکتوزمی ک جوابشو باید 5شنبه نشون دکتر بدم اگه مثبت باشه باز دنبال شیرخشک ديگه باید بگردم

خیلی حالم بده پرهیز شدید غذایی باید داشته باشه خیلی سخته واقعا😔

بیا حتما بهم بگو چی شد

دایرکت بیلی خونش چند بود؟ 

تو صارم 0/35بود رنج نرمالش تا 0/25بود الان تو طبی کودکان 0/7 که رنج نرمالش تو 0/2 تازه امونیاک خونش پایین بوده الان رنج نرمال تا 51 این تا 810رفته مواد احیا کننده ادرارشم منفیه شوهرمم فرستادم همین الان ببره متخصص نشچن بده میترسم طوریش بشه

آزمایش چی دادی؟  ب من ک گفتن شیر خودتو اصلا نده بجاش الان شیر بیومیل ال اف میخوره 4ماهشه الان ...

ازدواج فامیلی بودین

ما غریبه غریبه ایم هیچ مرگ نوزادیم قبلا نداشتیم

برای ما ازمایش متابولیک کامل نوشت شما کجا هستین مگه گفت شیر خودتم بده بهش اشکال نداره

من اصفهانم

آره فامیل بودیم

ن گفت شیر خودتو نده اصلا

شما شیر خودت میدی؟