2777
2789
عنوان

ینی من حتی اختیار دل خودمم ندارم؟

393 بازدید | 32 پست

من توی تاپیک قبلی گفتم که پدرشوهرم کل دارو ندارش که یه واحد آپارتمان توی تهرانه اونم داده به برادر شوهرم ...

حالا بعضیا اومدن یه پیشنهادی کردن ...بعضیام اومدن گفتن مال خودشه نخواسته نداده ...همه اینا قبول کاری به روایات و احادیث هم ندارم که در مورد تبعیض بین فرزند گفتن ...خانواده شوهرمم جانماز آبکشن ...

به هر حال من با بزرگترین مشکلات هم دو روزه کنار میام با اینم کنار اومدم که خودمو شوهرم زندگیمونو بسازیم ...

مادرشوهرم امروز زنگ زده (با سیاست و خودشیرینه)حرف میزنه انگار هیچی نشده ...منم ناخودآگاه حرفی برای گفتن ندارم و فقط هر چی میگه میگم بله بله ...تا اینکه بغضم شکست(مغرورم دلم نمیخواس ولی دست خودم نبود)گریه کردم ...کلی حرف بارم کرد ...م.ه دل شکستن و ناراحتی منم دست اوناس؟یا دست منه؟کلی حرف بارم کرد برا شکستن دلم و شکستن بغضم ...که اول بچه بیار بعد صاحب زندگی شو ...اول مثل من بشو زن ۶۰ ساله بعد صاحب زندگی شو...تو تلخی زندگی پسرمی و...در حالی که عشق و احترام بین من و شوهرم در خلوت و جمع زبانزده و خدا هم آگاهه چقدر باهم خوبیم و باهم زندگیو ساختیم بدون توقع اضافه از اونیکی...

سما باشین واقعا چیکار میکنین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی اول بچه بیار اول فراهم کنید امکانات رو بعد بچه بیارید

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

قوی باش

میدونم سخته ولی سنگ باش،نذار مشکلاتتو بفهمن

من نخوندم تایپیکت رو اما ناراضی ازشون؟ به درک، خودتو شوهرت کم باشه کم بخورین کم بگردین کم بخرین، توکل بخدا و واگذار بخدا

خلوت دونفرت عاشقانه باشه بقیه رو بیخیال، زندگیتو تلخ نکن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5104186/سیاست-زندگی

واقعا کارشون بد بوده هم بابت حرف هاشون هم اینکه ارث رو به یک فرزندشون دادن . اگه مذهبین چطور نمیدونن که اینکار گناه محسوب میشه

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

ب ادمهایی ک ناراحتتون میکنن بها ندین..این ادمها شانس پوچ زندگی هستن..بذارین باشن ولی ب ی ورتون باشن😁

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
یعنی چی اول بچه بیار اول فراهم کنید امکانات رو بعد بچه بیارید

ینی جای یه زن تو زندگی شوهر بدون بچه تثبیت نمیشه منظورش این بود ...نه اینکه ازم بچه بخواد ها نه چون قبلا هم مت جه شدم حتی دوس نداره ما بچه بیاریم...میگه ینی تو حقی از زندگی پسرم نداری