2777
2789
ممنون عزیزم. ان شاالله، خدابزرگه حدود2ساعت پیش دکتره زنگ زده میگه باید دوشنبه بیای آزمایشتو تکرار ک ...

یه چیزی عزیزم تا حالا چندین تا دکتر بمن گفتن که اون لکه بینی ها به عنوان پریود حساب نمیشن و اصلا پریودی از خونریزی زیاد

شما خونریزی زیادت از کی شروع شد؟چندم ماه پیش؟

لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان   و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه

منم ارموز باید پریود میشدم ولی هنوز که نشدم

اما دلم درد میکنه و تیر میکشه یکم

همش احساس میکنم الان که پریود بشم هی میرم دستشویی میبینم نشدم

ولی منم احتمال بارداری نمیدم و میدونم که پری میشم

لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان   و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی عزیزم تا حالا چندین تا دکتر بمن گفتن که اون لکه بینی ها به عنوان پریود حساب نمیشن و اصلا پری ...

من اصلا لکه بینی نداشتم. پریودیمم همیشه 29روزه بوده.تاریخ اولین روز آخرین پریودیمم25دی بوده.اولین ماه اقدامم بوده.

منم ارموز باید پریود میشدم ولی هنوز که نشدم اما دلم درد میکنه و تیر میکشه یکم همش احساس میکنم الان ...

والله منم روز موعدم تا فرداش دلدرد وکمردرد داشتم میگفتم الانه پریود بشم ولی خبری نسد بعد اون هم تا امروز دلدردای خفیف وتیر کشیدن زیر دلم دارم، سینه هام دردناک شده وخبری نیست.

من اصلا لکه بینی نداشتم. پریودیمم همیشه 29روزه بوده.تاریخ اولین روز آخرین پریودیمم25دی بوده.اولین ما ...

اععع منم از وقت اقدام موعدم 29 روزه شده قبلش کمتر بودش

سلام عزیزم.خوبی؟چی شدی شما آزمایش دادی باردار بودی؟ منکه بعدا14روز تاخیر پری اومد🤕

سلام عزیزم. من هر چی بی بی زدم منفی بود دیگه نرفتم آز بدم الان ۲۵روز از پری گذشتع☹سرم شلوغه نمیتونم فعلا برم پیش پزشک 

خیلی وقته پریود نمیشم صورتم جوش زده خیلی ناراحتم اونم دم عیدی☹☹

سلام عزیزم. من هر چی بی بی زدم منفی بود دیگه نرفتم آز بدم الان ۲۵روز از پری گذشتع☹سرم شلوغه نمیتونم ...

اینجوری بلاتکلیف هم که نمیشه بمونی سعی کن یه آزمایش وسونو بری. خدایی نکرده اگه مشکلی باشه درمان کنی.منم دیگه میذارم زمان تخمک گذاریم میرم سونو ببینم وضعیتم چجوره.