2777
2789

من ۲۵ ماه قل لکه بینیم شروع شد ولی امروز هیچ خبری نبود ،ولی بی بی چک هم منفی بود ...کاش لقاح دیر انجام شده باشه

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روز از موعد گذشته

ماه قبل ۲۵ ام لکه بینیم شروع شد امروز ۲۵ هس

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...

منم وقتی باردار شدم لقاح دیر انجام شد و آزمایشم یه هفته بعد موعدم مثبت شد

دو هفته بعد رفتم سنو ۴هفته بودم..

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
منم وقتی باردار شدم لقاح دیر انجام شد و آزمایشم یه هفته بعد موعدم مثبت شد دو هفته بعد رفتم سنو ۴هفت ...

منم ۱۳روز از پریم گذشته دیروز بی بی چک گذاشتم منفی بود فردا قراره برم ازمایش دعام کنین لطفا

چرا نمیری آزمایش بدی عزیزم انشالله بارداری😘😘

منتظرم بی بی چک مثبت بشه اونام که همش منفی ان ،میگم شاید از استرسه عقب افتاده

منم ۱۳روز از پریم گذشته دیروز بی بی چک گذاشتم منفی بود فردا قراره برم ازمایش دعام کنین لطفا

ان شاءالله بارداری عزیزم ،جوابت هر چی بود منو ریپلای کن...باشه؟علائمت چیا بود؟چند وقته اقدامی؟

انشالا بارداری عزیزم.❤❤

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
ان شاءالله بارداری عزیزم ،جوابت هر چی بود منو ریپلای کن...باشه؟علائمت چیا بود؟چند وقته اقدامی؟

چشم عزیزم. هیچ علائمی ندارم روزی که باید پریود میشدم کمردرد و پادرد داشتم ولی الان هیچی

چشم عزیزم. هیچ علائمی ندارم روزی که باید پریود میشدم کمردرد و پادرد داشتم ولی الان هیچی

فداتشم مرسی ...چند وقت اقدامی؟