2777
2789
عنوان

طب سنتی یا متخصص تغذیه؟

226 بازدید | 8 پست

خانمای گل لطفا راهنماییم کنید

من خیییلی لاغرم 

هر تلاشی کردم برای چاق شدن ولی نشده 

حالا میخوام دیگه تحت درمان برم و اصولی چاق شم 

اما نمیدونم کدوم دکتر بهتره؟ 

طب سنتی دارو گیاهی میده و اصلاح مزاج 

متخصص تغذیه فک کنم برنامه غذایب میده 

تجربه کدومشو داشتین ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذا بخور ديگه 

اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂
اگه میتونستم ک میخوردم  اصلا اشتها ندارم  معدم قفل کرده انگار 😔  غذا میبینم حالت ...

يه دوست پسر داشتم 

دوست داشت چاق بشم 

همش منو ميبرد شام بيرون، انقدر غذا بااشتها ميخورد چاق شدم از ٤٥ تكون نميخوردم 

الان ٥٣ شدم كافيه برام

اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂
شوهر من میگه تو اشتهامو کور میکنی 😂😂

ولش كن 

غذاي خوشمزه كه دوس داري زياد بخور