2777
2789
عنوان

چکار کنم بنظرتون

130 بازدید | 28 پست

سلام

من تا حالا دوبار ivfکردم منفی شده 31 سالمه

خیلی دعا کردم از دعا زده شدم واقعا ینی میگم وقتی من اینهمه خاستم و نشد چرا بیشتر بخام

همیشه ادم قانعی بودم و هستم هیچ وقت به غیر چیزی که داشتم و نخاستم هیچ وقت زیاده خاهی نداشتم حالا بچه دار نشدم تا حالا 

نمیدونم دیگه دل به چی خوش کنم

تا وقتی یک چیزی نداری بهش فکر نمیکنی ولی امان از وقتی که میفهمی اصلا نخاهی داشتش از ذهنت بیرون نمیره که نمیره ینی لحظه ای نیست که من به بچه فکر نکنم

حالا موندم به حال خودم دعا نکنمو کلا توسل و اینا رو بزارم کنار، خوب من تو همچین جوی بزرگ شدم برام سخته همش فکر میکنم گناه بزرگیه

به بچه فکر نکنم میگم الان ناراحتم وقتی 36 سالم شد یا بیشتر و یه مشکل دیگه ای هم بهم خدایی نکرده اضاف بشه و کلا نتونم درمانی انجام بدم اونوخت چکار کنم

دلم میخاد برگردم به روزای مجردیم که دغدغه ام این بود که میخام سر چه کاری برم یا نمره ام چند میشه تو دانشگاه یا فردا میخام برم بیرون از چه مسیری برم ترافیک نباشه هرچیزی بجز بچه

به خودم بارها گفتم عیب ندارم بچه نداری عوضش زندگیت خوبه خانواده ات سالمن ولی دیگه این چیزا اعصابم بیشتر بهم میریزه نمیدونم دیگه چکار کنم 

دلم خیلی گرفته

خب مشکل چیه که منفی میشه؟

نمیگن که چرا منفی میشه کلا جوابدهیش 30 درصد اینا هستش برای یکی میگیره برا یکی نمیگیره

مشکل خودم تنبلی تخمدان هستش پریود نامنظم یا اینکه اصلا پریود نمیشم و با قرص پریود میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تو آی وی اف لقاح مصنوعیه  برا چی نمیگیره

هیچ جا نمیگن چرا نمیگیره معمولا

مگر مشکل ژنتیکی از قبل داشته باشی که من ندارم

نمیدونم چرا نمیگیره 

حتما خدا نمیخاد یا شانس ندارم چمیدونم

وزنم هنوز تو محدوده نرمال هست ولی شکم دارم بعد از ازدواجم خیلی چاق شدم یهو ولی دیگه هرکار کرد ...

تنبلی تخمدان نمی‌ذاره راحت لاغر شد...منم تنبلی تخمدان دارم راهش هم فقط میگن لاغر شدن هست😔

سلامتی امام زمان و تعجیل فرج یه صلوات بفرست عزیزم🥰
تنبلی تخمدان نمی‌ذاره راحت لاغر شد...منم تنبلی تخمدان دارم راهش هم فقط میگن لاغر شدن هست😔

باز ورزش خوبه... انشاالله این سری طبیعی باردار بشی

سلامتی امام زمان و تعجیل فرج یه صلوات بفرست عزیزم🥰
ببخشید خب نمیشه از تخمک کس دیه استفاده کنین؟ای وی اف برای زوجین تالاسمی هم میشه؟هزینش چقده؟

اخه من خودم تخمک دارم 

وقتی هم برای تخمک کشی رفتم خیلی خوب به داروها جواب دادم 22 تا تخمک داشتم

اره میشه برای تالاسمی ها

هزینش بسته به اینکه جای دولتی باشه یا خصوصی و داروها چی باشه فرق میکنه حدود 20 م تومن میشه با ازمایشا و داروها و تخمک کشی و خود انتقال و اینا کلا.