2777
2789
عنوان

خانم های چادری

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 96 پست
نمیدونم چطور میشه به یه تیکه پارچه عشق داشت حالا چادر یا هر چیز دیگه ولی راستش بالاخره باید یه جوری ...

من خودم صرفا جهت سرگرمی با دین مشغول نمیکنم یا حتی برای سرگرمی درس نمیخونم همه اش برای موفقیتمه

بهترین نسخه خودت باش🤞
یه سوال بی ربط میت ونم بپرسم ادمین ؟ چند روزه به خاطر خورردن قرص ستیریزین و لوراتادین واسه حساسیت پو ...

راستش من تا حالا تو موقعیتش قرار نگرفتم اگر کسی بیدارت کنه چی اونجوری بیدار نمیشی 

یه نمیتونی یه قرصی بخوری که خواب آور نباشه یا شبا زود بخوابی

بهترین نسخه خودت باش🤞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش من تا حالا تو موقعیتش قرار نگرفتم اگر کسی بیدارت کنه چی اونجوری بیدار نمیشی  یه نمیتونی ...

نه با ساعت هم بیدار نمی شم فکر کنم این پیشنهادت بهتره که سعی کنم زودتر بخوابم خدا کنه جواب بده واقعا شرمنده می شم اینجوری دستت درد نکنه عزیزم 

با خدا باش و پادشاهی کن
نه با ساعت هم بیدار نمی شم فکر کنم این پیشنهادت بهتره که سعی کنم زودتر بخوابم خدا کنه جواب بده واقعا ...

عزیزم منم قبلا قرص ضد حساسیت میخوردم و مشکل خواب و بیداری داشتم

راهش اینه که قرص رو زودتر بخوری. مثلا ساعت 6 عصر بخوری و 11 بخوابی. اینجوری اثرش تا صبح کم میشه. 

التماس دعا

عزیزم منم قبلا قرص ضد حساسیت میخوردم و مشکل خواب و بیداری داشتم راهش اینه که قرص رو زودتر بخوری. مث ...

واقعا ممنونم ازت گلم خدا خیرت بده حتما امتحان می کنم 

با خدا باش و پادشاهی کن
عزیزم، من تجربه شخصیمو میگم من به این نتیجه رسیدم که تک تک مشکلات زندگی مثل یه آلارم میمونه که بهت ...

حرفات حقیقته هزاران بار رفتم سمت خدام وبقول خودت اولش سخت و گرفتاریای آدم زیادتر بنظر میرسع ولی تامیام به آرامشی که گفتی برسم متاسفانه کم کاری میکنم باحرفات دوباره ازنو شروع میکنم توم دعام کن شاید نفست تاثیری داشت برای من ممنونم بابت تایپت🙏🌺

لایک نکنید                      
من یه با این مدل رو امتحان کردم اون طرفش که کش داره رو انداختم رو دستم سنگینی زیادی افتاد رو دستم بر ...

کشش رو روی شونه باید بندازید،برای من حس سنگینی نداشت...

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                         میشی...ولی آروم آروم...💖صبر میخواد  
نمیدونم چطور میشه به یه تیکه پارچه عشق داشت حالا چادر یا هر چیز دیگه ولی راستش بالاخره باید یه جوری ...

موضوع که فقط یه تیکه پارچه نیست...حالا بگذریم😉

خیلی نگاه آدما فرق میکنه،اینکه زندگیت هدف دار باشه یا نه...وگرنه سرگرمی که زیاااده ...

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                         میشی...ولی آروم آروم...💖صبر میخواد  
حرفات حقیقته هزاران بار رفتم سمت خدام وبقول خودت اولش سخت و گرفتاریای آدم زیادتر بنظر میرسع ولی تامی ...

حتما دعاگو هستم.مطمئن باش اگر اون لحظات سخت محکم پلیسی و بگی خدا هست منو میبینه می‌شنوه و.... خدا تو رو غرق نور و رحمتش می‌کنه.

خدا عاشق منه، عاااشق توعه

فقط میخواد ببینه تا کجای کار پاش وایمیستیم

تجربه به من ثابت کرده هیییچ احدی مثل خدا عاشق و منتظر من نیست

لذذذت می‌بره وقتی بنده ش تو اوج سختی ها و حال بد ، قبولش داره

خدا وقتی ببینه بنده ش بهش ایمان داره، در آغوشش میگیره و اونو غرق محبت و رحمتش می‌کنه

عاشقی تو به خدا ثابت کن

به بندگانم خبر بده که من دارای گذشتِ زیاد و مهرِ فراوان هستم. سوره حجر ایه 49
یه سوال بی ربط میت ونم بپرسم ادمین ؟ چند روزه به خاطر خورردن قرص ستیریزین و لوراتادین واسه حساسیت پو ...

بعد از هر وعده غذا یه قاشق سرکه بخور.سرکه طبیعی

تا جایی ادامه بده که راضی شدی

وقتی خواب و بیدارین اوکی شد دیگه نخور

اونجوری ازونور غش می‌کنی دیگه خوابت نمیبره

به بندگانم خبر بده که من دارای گذشتِ زیاد و مهرِ فراوان هستم. سوره حجر ایه 49