2777
2789
عنوان

خانم های چادری

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 96 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام،من درشتم،بحرینی گرفتم خیلی خوب بود،بهش بیروتی هم میگن،پوشش خوبی داره،قشنگم جلوش بسته است،یک طرفش کش داره که میره تو دست،طرف دیگه اش هم دکمه جفتی میخوره(دوطرفش میاد رو هم‌)

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                         میشی...ولی آروم آروم...💖صبر میخواد  
من چادری نیستم ولی می گن چادر کمری خوب و مرتبه. برگشتیم قاجار😒به هر حال کمری خوبه ولی فک کنم یه کم ...

😂 برگشتیم به قاجار پس اون شلوارک ها شلوار های مدل پاره برا چه زمانیه😂😂

سلام،من درشتم،بحرینی گرفتم خیلی خوب بود،بهش بیروتی هم میگن،پوشش خوبی داره،قشنگم جلوش بسته است،یک طرف ...

من یه با این مدل رو امتحان کردم اون طرفش که کش داره رو انداختم رو دستم سنگینی زیادی افتاد رو دستم برای شما هم اینجوریه؟

زیاد از ین چیزاش سردر نمیارم فقط گفتم هر کدوم بهتره بده 😅😅

ای بابا دختر یکم دقت میکردی خوب😂😂

اسمشو نگفت چیه اسم جنسش؟

از این برای هاست یا از این مدت ها؟

راستی چقدر شد برات

استارتر جان خوشبحالت 

من مانتویی هستم خیلی هم مانتویی بسته ای نیستم،ولی عاشق چادر ونقابم،حیف که شوهرم وهیچکدام از اعضای خانوادم راضی نیستند به این حجاب،حس میکنم خیلی حس امنیت بهم میده

وای گفتی چادر یادم اومد ی دختره با لی تنگ بود.  چادرشو باز گذاشته بود. موهاشم بیرون بود ی مشت ...

آخ نگو همینا آبروی چادریا رو میبرن و دیگه کسی نمیخواد بپوشه 

بهترین نسخه خودت باش🤞