سلام قبلا یه چادر داشتم که جلوش باز بود و با دست میگرفتمش ولی خیلی باد میومد و کلا میرفت کنا حالا یه جدید خریدم زیپی هستش ولی بازم پایینش بازه و میره کنار و همش هم بهم میچسبه نمیدونم چیکار کنم
من چادری نیستم ولی داشتم لباسایی که بهم میچسبیدن و جمع میشدن. با نرم کننده شسته بشه و اتوکشی داغ انجام بشه تا حد زیادی مشکلش برطرف میشه. حالا شما چادره اتو ممکنه رنگش رو خراب کنه از داخل اتو بکش
اللهم انّی اسئلک باسمک العظیم الاعظم شوهری رو که من بخوام با بیحجابی بقیه نگران ازدستداشتنش باشم باید بذاری دم در ببرنش. گویا این عزیزان طعم عشق و علاقه رو هیچوقت نچشیدن.بابا چرا اینقدر بیاعتمادبه نفسین شما!؟ کسی که بخواد بره، میره :/"مجردم" «یا موافق با نظر من هستی یا دشمن خونی من که باید کشته بشی»نگاه برخی دوستان هنگام بحث کردن.تاپیک حس ششم دوس دارم به روم نیارین 🤭دکتر داروساز هستم. زیاد آنلاین نمیشم ولی اگه سعادت حضور داشتم سوالی داشتین درحد توانم درخدمتم
یه سوال بی ربط میت ونم بپرسم ادمین ؟ چند روزه به خاطر خورردن قرص ستیریزین و لوراتادین واسه حساسیت پوستی ام خوابم زیاد شده و نماز صبحم قضا می شه تازه کلرودیازپوکساید هم هر شب باید بخورم واسه اضطرابم موندم چه کنم ساعت زنگ می زنه اما نمی تونم ازجام پا شم