عزیزم، من تجربه شخصیمو میگم
من به این نتیجه رسیدم که تک تک مشکلات زندگی مثل یه آلارم میمونه که بهت بگه گناهان یا رذائل اخلاقی ای تو وجودت هست که پاکشون نکردی
درست مثل نعمت *درد*
که بهت میگه یه بیماری ای تو بدنت هست و باید جدی بری دنبالش و درمانش کنی
پس باتوجه به مشکلاتی که تو زندگیمون هست، باتوجه به درصد بدحالی و غمی که تو وجودمون هست متوجه مقدار اون رذائل وگناهان میشیم
هر وقت قلبا خجالت زده و پشیمون بشیم، و از ته دل دنبال نورانی شدن رابطه مون با خدا بشیم
یکی یکی مشکلات حل میشن و شادی و آرامش میاد به زندگیمون
فقط یادتون باشه، هر وقت بخواییم پاکسازی هررر جایی رو شروع کنیم، قطعا مواجه میشیم با یه بهم ریختگی بیشتر
مثلا شما میخواهید آشپزخونه رو پاکسازی کنید، بمحض تصمیم که اجی مجی نمیشه، اتفاقا برعکس یکم شلوغ ت و کثیف تر میشه ، باید بیفتیم بجون چربی ها و کثیفی ها و لک ها، بعدش لذذذذذت میبریم از تمیزی
برای پاکی روح و جانمان هم همینطوره
ممکنه بمحض تصمیم برای اصلاح رابطمون با خدا ، مشکلات بیشتر بشه، اونجاست که باید طناب خدا رو سفت بچسبیم و ازش کمک بخواییم و دلسرد نسیم
و مورد بعدی اینکه من خودم میگفتم خدااایا ممکن خمس و زکات و حجاب و نماز و... دارم ، شوهرم خانوادم ازم راضی ان
چرا حال و روزش آنقدر بده
ولی وقتی دعای استغفار هفتاد بند امیرالمومنین رو خوندم
فهمیدم چقدر رذایل اخلاقی میتونه تو وجود تک تک ما باشه و خبر نداشته باشیم و چقدر گناهان هست و بمعنای واقعی از انجامشون شرمسار و پشیمون نیستیم