2777
2789
عنوان

به شهید ابراهیم هادی توسل کردم ❤

217 بازدید | 13 پست

یه حاجتی دارم بهشون تو سل کردم ان شالله که واسطه بشن پیش خدا اصلا به این چیزا اعتقاد نداشتم ولی تو نی نی سایت دیدم خیلی ها حاجت گرفتن ان شالله که منم به واسطه ایشون حاجت روا بشم و اعتقاد پیدا کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله حاجت روا بشی میشه گزارش بزنین، اگ زدین بگین لایک کنین پستم رو پاک کنم  https://www. ...

گزارش زدم عزیزم لطفا توهم واسه تاپیک تصمیمم رو گرفتم گزارش بزن ممنونت میشم 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 
ببخشید پیدا نکردم کدوم رو میفرمایین دوست عزیز

آبجی ترکید دستت درد نکنه 😊 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 
اگه خدا بخواد، ان شاالله حاجت میگیری. ربطی به این شهید و اون شهید نداره. متاسفانه قبلا به دو شهید ...

منم از خدا خواستم و این شهید رو واسطه قرار دادم و اگر صلاح باشه حتمن درست میشه. از بس که ما گناهکاریم ابرویی پیش خدا نداریم و این انسانهای ازاده و بزرگ میتونن واسطه بشن پیش خدا و دلیلی برای نهی شدن نمیبینم