2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

157 بازدید | 18 پست

امشب بیشتر از هر شبی دلم میخواد تو آشیونه ی خودمون باشم خیلی دلم گرفته دلم گرمای خونه خودمونو میخواد دوساله نامزدیم اما شرایطش جور نشده که بریم سر خونه زندگیمون من حتی راضیم بدونه عروسی بریم فقط بریم فقط شب تو خونه خودم سر رو بالشت بزارم وقتی همسرم از سرکار میاد بیاد خونه خودمونو برم استقبالش شرایطمون خیلی سخته همسرم تنهایی به دوش میکشه سختیاشو پدرش فکر میکنم اصلا براش اهمیتی نداره اصلا به فکر نیست تو رو خدا برامون دعا کنید تا عید بریم 😭😭

ممنون میشم نفری یه صلوات مهمونمون کنید 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی جشنم نمیخوای پس چرا نمیرید؟چی کمه؟

همسرم باید تکه های بزرگ و بگیره هنوز حتی ضامن جور نشده 🥺

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
انشالله درست میشه  اصلا نگران نباشه  حتما ی حکمتی داشته😌

مرسی عزیزم

غصه نخور . ایشالااااا زودی بری خونه خودت این سختیات خاطره بشه😍

ایشالا 😢

عزیزم بانی شو صلوات هدیه به امام محمد باقر که تولدشونه اول ماه رجبم هست مطمئن باش که کارتو درست میکنن 

امیدت به خدا باشه نگران نباش عزیزم 

برات 5 تا صلوات فرستادم ... التماس دعا

خدایا شکرت که هستی =)
😭😭😭 یاد خودمون افتادم ختم قرآن برداشتم تا بالاخرره بعد سه سال رفتیم

خیلی سخته 

عزیزم بانی شو صلوات هدیه به امام محمد باقر که تولدشونه اول ماه رجبم هست مطمئن باش که کارتو درست میکن ...

مرسی فداتشمم❤️ایشالا که حاجت همونو بدن

همسرم باید تکه های بزرگ و بگیره هنوز حتی ضامن جور نشده 🥺

عزیزم 😔فقط خود خود خود خدا یه نیم نگاه بهتون بندازه همه چی درست میشه.الهی که خوشبخت بشید

من خیلی غصه دارم..هیچ مونسی ندارم...تو آسمون ستارس حتی اونم ندارم 😭
عزیزم 😔فقط خود خود خود خدا یه نیم نگاه بهتون بندازه همه چی درست میشه.الهی که خوشبخت بشید

مرسی عزیز دلم

سلام عزیزم اللهم صل علی محمد وآل محمد‌ وعجل فرجهم🙏🏻🙏🏻🧿🧿ان شاا... حاجت روا بشین عزیزای دلم🙏🏻🙏🏻🧿🧿توروقرآن التماس دعای فراوان دوستان🙏🏻🙏🏻🧿🧿🙏🏻🙏🏻🧿🧿